Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [WomenOnly]: Περίοδος στις διακοπές; Έτσι μπορείς να την καθυστερήσεις
[WomenOnly]: Περίοδος στις διακοπές; Έτσι μπορείς να την καθυστερήσεις

[WomenOnly]: Περίοδος στις διακοπές; Έτσι μπορείς να την καθυστερήσεις

Αν έχεις “τραβήξει” αυτό το “λαχείο” σίγουρα προβληματίζεσαι. Υπάρχουν βέβαια μερικές λύσεις αλλά πρέπει να τις μελετήσεις πολύ σοβαρά.

Έχεις προγραμματίσει τις διακοπές σου και πέφτουν επάνω σε “εκείνες τις μέρες”; Αν το ξέρεις με σιγουριά, τότε αυτό σημαίνει ότι έχεις σταθερό κύκλο και άρα μπορείς με κάποιον τρόπο να περέμβεις, αλλιώς, αν χρειάζεται να ρίξεις… στ’ άστρα για να σου πουν πότε θα σε επισκεφτεί κάθε μήνα η περίοδος, ίσως τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα.

Αρχικά να υπογραμμίσουμε κάτι που ήδη γνωρίζετε, αλλά καλό είναι να υπενθυμίσουμε. Θεμιτό είναι να μην επεμβαίνει κανείς στη φύση. Όσο άκακα και φυσικά να είναι τα όσα χρησιμοποιηθούν μία περέμβαση όποιου είδους, μια αναστάτωση όσο νάναι θα τη φέρει.

Η αρχική προτροπή, λοιπόν είναι να αποδεχτείς το “μοιραίο” και να απολαύσεις τις διακοπές σου όπως ήρθαν. Ωστόσο, αν η περίοδός σου δεν έρχεται μόνη αλλά συνοδεύεται από πολύ πόνο -μεταξύ άλλων- και είσαι σίγουρη ότι θα σου χαλάσει τα πάντα, ιδού τι μπορείς να κάνεις.

Πάντα όμως -και το τονίζουμε αυτό- αφού συμβουλευτείς τον γιατρό σου και μόνο τότε!

Στην πρώτη κατηγορία λύσεων ανήκουν δυο επιλογές και αφορούν σε χάπια που μπορεί να σου συνταγογραφήσει ο γυναικολόγος σου.

Αρχικά, το αντισυλληπτικό χάπι. Αν ήδη το λαμβάνεις, υπάρχει τρόπος επεμβαίνοντας στη δοσολογία να καταφέρεις να καθυστερήσεις τον κύκλο σου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: WOMEN ONLY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!