Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [WomenOnly]: Νεκροφιλία, αιμομιξία, διαστροφές: Ποιους επωνύμους «καίει» η Τζένη Χειλουδάκη
[WomenOnly]: Νεκροφιλία, αιμομιξία, διαστροφές: Ποιους επωνύμους «καίει» η Τζένη Χειλουδάκη

[WomenOnly]: Νεκροφιλία, αιμομιξία, διαστροφές: Ποιους επωνύμους «καίει» η Τζένη Χειλουδάκη

Όταν το 2003 κυκλοφόρησε το βιβλίο της Τζένης Χειλουδάκη, «Η Μαύρη Βίβλος», δεν ήταν λίγοι οι επώνυμοι που προσπάθησαν να αποτρέψουν την κυκλοφορία του αφού μέσα έγραφε πολλές και πικάντικες αλήθειες από την εποχή που δούλευε ως πόρνη.

Μην ξεχνάμε ότι η ίδια φωτογράφιζε πασίγνωστα πρόσωπα και καταστάσεις απόλυτης διαστροφής που οι άμεσα εμπλεκόμενοι έκρυβαν καλά πίσω από το «φαίνεσθαι» που με τόσο κόπο -και τεράστια διαπλοκή- είχαν χτίσει.

Στον επίλογο του βιβλίου η Τζένη έγραφε:

Το βιβλίο έχει πλέον επανακυκλοφορήσει και στα 23 κεφάλαια του βιβλίου που αναστάτωσε, προκάλεσε και λογοκρίθηκε όσο κανένα, η Χειλουδάκη περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια όσα βίωσε εξασκώντας το επάγγελμα της πόρνης, τα βίτσια, το ομαδικό , τον εθισμό της στην κοκαΐνη και τους πελάτες που την έκαναν να αγγίξει τα όριά της.

Μιλά για δημοσιογράφους, πολιτικούς, σχεδιαστές, πλούσιους κληρονόμους, απελπισμένες γυναίκες που πάσχιζαν να «ξυπνήσουν» ερω.. τους συζύγους τους και πόρ.. πολυτελείας γέμιζαν καθημερινά το κρεβάτι μιας αμφιλεγόμενης Τζένης, που πέρα από δόξα, χρήματα και πλούσια πελατεία είχε κερδίσει και κάτι ακόμα που ήταν γραφτό να την κάνει να σιχαθεί το σεξ, να επαναπροσδιορίσει την έννοια της ομορφιάς και να αποφασίσει πως οι άνθρωποι που θα έμεναν τελικά στο πλευρό της θα ήταν ελάχιστοι και… τεσταρισμένοι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: WOMEN ONLY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!