Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [WomenOnly]: Μάθε τι σε περιμένει τον Δεκέμβριο ανάλογα με το ζώδιό σου
[WomenOnly]: Μάθε τι σε περιμένει τον Δεκέμβριο ανάλογα με το ζώδιό σου

[WomenOnly]: Μάθε τι σε περιμένει τον Δεκέμβριο ανάλογα με το ζώδιό σου

Ένας νέος μήνας ξεκινάει και μάλιστα είναι ο μήνας των γιορτών. Τι σε περιμένει αυτόν τον γιορτινό μήνα; Διάβασε παρακάτω για να μάθεις τι να περιμένεις ανάλογα με το ζώδιό σου, κάνοντας κλικ επάνω στο κάθε ζώδιο.

Κριός:

Υπάρχει μια παλιά… προτροπή που μας έλεγαν οι δάσκαλοι και οι γιαγιάδες μας. «Παιδί μου, πριν μιλήσεις να μετράς ώς το δέκα».

Ταυρός:

«Μια… φούντωση, μια φλόγα έχω μέσα στην καρδιά». Θα μπορούσε να σας συμβαίνει και αυτό που είχε εμπνευστεί ο αείμνηστος και μεγάλος Μάρκος αυτή την περίοδο.

Δίδυμοι:

Τα δύο και κάτι τελευταία χρόνια ο τομέας συνεργασιών και σχέσεων -φυσικά και του γάμου- για πολλούς από σας μοιάζει… βομβαρδισμένο τοπίο.

Καρκίνος:

Έχετε ήδη μπει στο νόημα ότι ο μήνας αυτός είναι κάπως περίεργος για τις διάφορες σχέσεις σας -επαγγελματικές, φιλικές, συγγενικές, και αισθηματικές- και θα χρειαστεί μια σχετική προσοχή.

Λέων:

Ασφαλώς και η παρουσία του Άρη απέναντί σας στον Υδροχόο ξεκίνησε να δημιουργεί κάποια καινούργια δεδομένα σε βασικές σας σχέσεις.

Παρθένος:

Θέλω να πιστεύω ότι από τις 12 Νοέμβρη και μετά μπορέσατε να σχηματίσετε μια πιο καθαρή και ολοκληρωμένη εικόνα πάνω σε βασικές σας σχέσεις, αλλά και τον γάμο σας

Ζυγός:

Οι πρώτες μέρες του μήνα φαίνονται πιο διερευνητικές και δύσκολες στις επαφές σας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: WOMEN ONLY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!