Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [WomenOnly]: Καθαριστικό, toner, απολεπιστικό, ενυδατική: Ποιο εφαρμόζεται πρώτο και ποιο τελευταίο;
[WomenOnly]: Καθαριστικό, toner, απολεπιστικό, ενυδατική: Ποιο εφαρμόζεται πρώτο και ποιο τελευταίο;

[WomenOnly]: Καθαριστικό, toner, απολεπιστικό, ενυδατική: Ποιο εφαρμόζεται πρώτο και ποιο τελευταίο;

Αυτή είναι η σωστή σειρά εφαρμογής των προϊόντων περιποίησης

Σχεδόν όλες όσες δίνουμε σημασία στην περιποίηση της επιδερμίδας και του προσώπου μας έχουμε στη συλλογή μας όλα τα απαραίτητα προϊόντα. Πολλές φορές όμως μπερδευόμαστε σε ό,τι αφορά τη σειρά με την οποία πρέπει να τα εφαρμόζουμε.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα κάπως περίπλοκο ζήτημα. Αν ζητήσεις την άποψη δύο διαφορετικών ειδικών ίσως και να λάβεις τουλάχιστον πέντε διαφορετικές απαντήσεις. Η beauty editor του Into The Gloss, Emily Ferber, μοιράζεται τη δική της γνώμη.

Ας υποθέσουμε ότι έχεις καθαρίσει το πρόσωπο σου όσο καλύτερα μπορείς. Από εκεί και πέρα, ο χρυσός κανόνας είναι να κινηθείς από το πιο ελαφρύ στο πιο βαρύ. Τα λιγότερο ιξώδη προϊόντα συνήθως έχουν σωματίδια μικρότερου μεγέθους, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να διεισδύσουν πιο βαθιά στο δέρμα. Τέτοια προϊόντα είναι τα toners και οι οροί (serums). Εφάρμοσε πρώτα αυτά, και μετά συνέχισε με τα έλαια και τις κρέμες σου.

Κάτι άλλο που πρέπει επίσης να λάβεις υπόψη σου είναι η ποσότητα που χρησιμοποιείς. Η φροντίδα του δέρματος είναι ευκολότερη όταν δεν τη γεμίζεις με 10 διαφορετικά προϊόντα κάθε πρωί και βράδυ ελπίζοντας ότι τουλάχιστον ένα από αυτά θα λειτουργήσει.

Αυτά είναι τα βασικότερα προϊόντα που χρειάζεσαι για την καθημερινή περιποίηση:
1.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: WOMEN ONLY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!