Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [WomenOnly]: Είσαι Δίδυμος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο
[WomenOnly]: Είσαι Δίδυμος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο

[WomenOnly]: Είσαι Δίδυμος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο

Τα άστρα παίζουν τον ρόλο τους -και- στα ερωτικά σου. Είτε το πιστεύεις αυτό στο απόλυτό σου είτε σε μικρό κομμάτι του έχει ενδιαφέρον να δεις πώς είναι το κάθε ζώδιο ως πιθανό… ταίρι σου.

Έχουμε ήδη μιλήσει για τους ερωτικούς συνδυασμούς του Κριού και του Ταύρου . Ας δούμε σήμερα τι συμβαίνει αν ο Δίδυμος συναντηθεί ερωτικά με κάθε ένα από τα 12 ζώδια, σύμφωνα με την αστρολόγο του Harper’s Bazaar, Jennifer Angel, και ακολουθούν τα υπόλοιπα ζώδια με τη σειρά τους:

Πώς είναι λοιπόν η σχέση του Δίδυμου με…

Κριό: Υπάρχουν προκλήσεις όπου ο Κριός πράττει και ο Δίδυμος σκέπτεται. Χρειάζονται αμοιβαία αγάπη και ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Ταύρο: Οι Δίδυμοι μπορεί να είναι εξωστρεφείς και να φλερτάρουν και ο Ταύρος μπορεί να είναι μαζεμένος και σταθερός. Σπάνια αυτά τα δύο ζώδια προσελκύουν το ένα το άλλο, αλλά φυσικά, τίποτα δεν είναι έξω από το πεδίο της δυνατότητας.

Δίδυμο: Οι Δίδυμοι μπορούν να ζούνε μαζί ευτυχισμένοι. Υπάρχει πάντα κάτι για να τους κρατήσει σε ενδιαφέρον. Πολύ κέφι!

Καρκίνο: Γενικά, οι αξίες είναι διαφορετικές για αυτά τα δύο ζώδια, γεγονός που μπορεί να αποκλείσει μια παθιασμένη σχέση με διάρκεια ζωής. Αλλά, αν σχηματιστεί μια ισχυρή φιλία, μπορούν να ξεπεράσουν σχεδόν τα πάντα.

Λέοντα: Κατά γενικό κανόνα, ο Δίδυμος προτιμά να είναι στο παρασκήνιο και ο Λέοντας στην κεντρική σκηνή, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει μια ασυμβατότητα, αλλά μπορεί επίσης να συμπληρώσει ο ένας τον άλλον.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: WOMEN ONLY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!