Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [WomenOnly]: Δες τα σημάδια: Αυτοί είναι οι πιο άπιστοι άνδρες και γυναίκες
[WomenOnly]: Δες τα σημάδια: Αυτοί είναι οι πιο άπιστοι άνδρες και γυναίκες

[WomenOnly]: Δες τα σημάδια: Αυτοί είναι οι πιο άπιστοι άνδρες και γυναίκες

Η απιστία ανέκαθεν αποτελούσε ενδιαφέρον θέμα μελέτης των επιστημόνων, με τις έρευνες που έχουν λάβει χώρα όλα αυτά τα χρόνια, να προσπαθούν να βγάλουν ένα κοινό συμπέρασμα ως προς το μοτίβο της απιστίας.

Τελικά ποιοι είναι περισσότερο επιρρεπείς σ’ αυτή; Ποιο στυλ συντρόφου είναι πιθανότερο να απατήσει και τι σχέση έχει η εξωτερική μας εμφάνιση με την τάση μας στις παράνομες σχέσεις;

Νέα αμερικανική μελέτη με τη σφραγίδα έμπειρων ψυχολόγων του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Φλόριντα έρχεται να μας παρουσιάσει τα χαρακτηριστικά ανδρών και γυναικών που είναι μαθηματικά βέβαιο πως… δεν θα μείνουν πιστοί.

Παρακολουθώντας στενά επί 3,5 χρόνια 233 νιόπαντρα ζευγάρια και τις μεταξύ τους σχέσεις, οι επιστήμονες κατέληξαν σε μερικά άκρως ενδιαφέρονται συμπεράσματα τα οποία προέκυψαν τόσο από το ποσοστό ικανοποίησης μέσα στον γάμο και τα… ξενοκοιτάγματα των ζευγαριών όσο και από τη χρήση φωτογραφιών ελκυστικών προσώπων του αντίθετου φύλου που λειτούργησαν σαν ένα είδος «ηλεκτρονικού πειρασμού» για τους εθελοντές.

Το πιο ενδιαφέρον ίσως εύρημα σχετίζεται με αυτές ακριβώς τις φωτογραφίες.

Όπως παρατηρήθηκε, όσο πιο γρήγορα κάποιος έπαιρνε το βλέμμα του από τον ελκυστικό «πειρασμό» της φωτογραφίας, τόσο μικρότερη είναι η πιθανότητα να απατήσει τον σύντροφό του. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι αυτοί έχουν κατά 50% μειωμένες πιθανότητες να φτάσουν στην απιστία. Από την άλλη, όσοι άντρες ή γυναίκες έμειναν να κοιτούν το πρόσωπο της φωτογραφίας, είναι για τους επιστήμονες εξαιρετικά πιθανό να απιστήσουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: WOMEN ONLY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!