Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [WomenOnly]: Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που δείχνουν μεγάλη εμπιστοσύνη στον άλλον από το πρώτο ραντεβού
[WomenOnly]: Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που δείχνουν μεγάλη εμπιστοσύνη στον άλλον από το πρώτο ραντεβού

[WomenOnly]: Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που δείχνουν μεγάλη εμπιστοσύνη στον άλλον από το πρώτο ραντεβού

Είσαι “ανοιχτό” βιβλίο και θέλεις να μοιραστείς τα πάντα από την πρώτη στιγμή που γνωρίζεις κάποιον; Έχεις την τάση να εμπιστεύεσαι κάποιον με το… “καλημέρα”; Ε, λοιπόν, αυτό μπορεί να έχει σχέση με την ημερομηνία που γεννήθηκες.

«Ενώ η εμπιστοσύνη μπορεί να βασίζεται σε άλλες πτυχές της αστρολογίας, τα μεταβλητά ζώδια δηλαδή οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς, τείνουν να πιστεύουν πάντα το καλύτερο για τον σύντροφό τους», λέει η αστρολόγος Lisa Stardust στο Elite Daily. Σημειώνοντας τόσο το τέλος κάθε εποχής όσο και την προετοιμασία για την επόμενη εποχή, τα μεταβλητά ζώδια είναι γνωστά για την ευελιξία και την ικανότητά τους να χειρίζονται τη μετάβαση. Είναι πλάσματα αλλαγής και χειρίζονται καλά την επίλυση προβλημάτων.

Ιδανικά στο χειρισμό της επικοινωνίας και στην καλλιέργεια της συμπάθειας, είναι φυσικό να πιστεύουμε ότι τα μεταβλητά ζώδια – Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς – είναι πιο πιθανό να αισθάνονται εύκολα εμπιστοσύνη σε μια σχέση.

Διάβασε επίσης: Ανάδρομος Ερμής: 3 τρόποι για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που δημιουργεί στις σχέσεις

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το τρίτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, είναι ένα ζευγάρι διδύμων που είναι γνωστοί για την ικανότητά τους να επικοινωνούν. «Οι Δίδυμοι είναι πολύ έξυπνοι και… γρήγοροι. Έχουν τη δυνατότητα να φτάνουν στην ουσία ενός προβλήματος αρκετά γρήγορα, ωστόσο, είναι πάντα σε κίνηση», λέει η αστρολόγος Cindy Mckean.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: WOMEN ONLY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!