Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [WomenOnly]: Αυτά είναι τα 6 πιο… ξεχασιάρικα ζώδια
[WomenOnly]: Αυτά είναι τα 6 πιο… ξεχασιάρικα ζώδια

[WomenOnly]: Αυτά είναι τα 6 πιο… ξεχασιάρικα ζώδια

Ε, η μνήμη δεν είναι το δυνατό τους σημείο!

Δεν έχουν μόνο οι ηλικιωμένοι κακή μνήμη . Μερικές φορές δεν νιώθεις ότι γεμίζει το μυαλό σου με τόσα πολλά που δεν υπάρχει χώρος για άλλα γεγονότα, ιστορίες ή πληροφορίες; Άλλες φορές, δεν έχεις καμία επιθυμία να θυμηθείς πράγματα και κρυφά ελπίζεις ότι η μνήμη σου θα τα διαγράψει. Στους περισσότερους συμβαίνει αυτό. Να που παίζουν και τα άστρα κάποιον ρόλο στο κομμάτι αυτό.

Υπάρχουν 6 ζώδια ξεχασιάρικα με κακή μνήμη που πρέπει πάντα τους θυμίζουν τα πάντα. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου για να θυμάσαι καλύτερα τα γεγονότα και συνεχώς να βελτιώνεις τη μνήμη σου.

Η Christine Schoenwald γράφει στο yourtango για αυτά τα 6 ζώδια.

Διάβασε επίσης: Έρευνα αποκαλύπτει: Τόσες φορές ερωτεύεται κάποιος στη ζωή του

Κριός

Ας το παραδεχτούμε: Οι Κριοί δεν δίνουν πάντα την μεγαλύτερη προσοχή, επειδή υπάρχουν τόσα πράγματα που τους την αποσπούν. Δεν εστιάζουν αρκετά όταν κάνουν κάτι, οπότε οι πληροφορίες δεν αποθηκεύονται στη μνήμη τους τόσο καλά όσο αν επικεντρώνονταν σε αυτό το πράγμα.

Υπάρχει ένας ανταγωνισμός μνήμης ο οποίος συμβαίνει στον εγκέφαλο του Κριού και όπως συμβαίνει με κάθε ανταγωνισμό, μπορεί να υπάρξει μόνο ένας νικητής. Η σκέψη που χάνεται, ξεχνιέται γρήγορα.

Τοξότης

Ο Τοξότης τείνει να έχει το είδος της μνήμης όπου δεν θυμάται απόλυτα τα πράγματα. Μπορεί να θυμάται ότι πήγε σε μια παράσταση, αλλά δεν θα θυμηθεί με ποιον πήγε, πότε ήταν η παράσταση και ακόμα και πού ήταν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: WOMEN ONLY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!