Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [WomenOnly]: 8 εύκολοι -και απολαυστικοί- τρόποι για να κάψεις θερμίδες αυτό το καλοκαίρι
[WomenOnly]: 8 εύκολοι -και απολαυστικοί- τρόποι για να κάψεις θερμίδες αυτό το καλοκαίρι

[WomenOnly]: 8 εύκολοι -και απολαυστικοί- τρόποι για να κάψεις θερμίδες αυτό το καλοκαίρι

Αυτές οι απλές υπαίθριες δραστηριότητες κάνουν “δουλίτσα” από όλες τις απόψεις.

Δεν χρειάζεται να γυμνάζεσαι σαν αθλήτρια για να παραμείνεις σε φόρμα αυτό το καλοκαίρι. Απλά δοκίμασε αυτές τις υπαίθριες δραστηριότητες για να κάψεις θερμίδες και κράτησε το σώμα σου σε φόρμα, χωρίς να “χτυπηθείς” στο γυμναστήριο.

Να ξέρεις ότι όλες οι δραστηριότητες έχουν υπολογιστεί για μια μέση γυναίκα που ζυγίζει 68 κιλά και κάνει την κάθε δραστηριότητα για 30 λεπτά.

Beach voley

Εάν είσαι αρκετά τυχερή και ζεις κοντά σε μια παραλία, αυτό το άθλημα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανεβάσεις τον καρδιακό σου ρυθμό, να κάνεις νέους φίλους και να τονώσεις τα πόδια σου, τους ώμους και τον κορμό. Και επειδή είναι πιο δύσκολο να μετακινηθείς στην άμμο, μπορείς να κάψεις επιπλέον θερμίδες.

Θερμίδες που καις: 272

Κηπουρική

Κάψε τις θερμίδες κάνοντας την αυλή σου πιο όμορφη. Η συνεχής κάμψη και η οκλαδόν στάση που ασκείται στους γλουτούς για να περιποιηθείς τα φυτά, θα σε κάνει να κάψεις το παγωτό που έφαγες και ο κήπος σου θα είναι καλύτερος από αυτόν των γειτόνων σου.

Θερμίδες που καις: 136

Σέρφινγκ

Απλά παίζοντας με τη σανίδα του surf μπορείς να κάψεις θερμίδες μέσα στη θάλασσα. Για να κάνεις μια αποτελεσματική προπόνηση, πρέπει να κάνεις καλό κουπί για να αυξήσεις τον καρδιακό ρυθμό σου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: WOMEN ONLY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!