Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [WomenOnly]: 5 tips που θα σε βοηθήσουν να ντυθείς ανάλογα με την ηλικία σου χωρίς να θυσιάσεις το στυλ σου
[WomenOnly]: 5 tips που θα σε βοηθήσουν να ντυθείς ανάλογα με την ηλικία σου χωρίς να θυσιάσεις το στυλ σου

[WomenOnly]: 5 tips που θα σε βοηθήσουν να ντυθείς ανάλογα με την ηλικία σου χωρίς να θυσιάσεις το στυλ σου

Καθώς οι γυναίκες μεγαλώνουμε, ο επαναπροσδιορισμός του στυλ μας μπορεί να είναι ένα βαθύ προσωπικό ταξίδι. Τα αγαπημένα ρούχα από την γκαρνταρόμπα μας ενδέχεται να μην μας ταιριάζουν με τον ίδιο τρόπο πια και ορισμένα στυλ που μας κολάκευαν παλαιότερα μπορεί να αρχίσουν να “κάθονται” διαφορετικά στο σώμα μας.

Το Considerable μίλησε με μερικούς επαγγελματίες στυλίστες και συγκέντρωσε στοιχεία ως προς το πώς μπορείς να φροντίζεις τόσο το σώμα σου διατηρώντας άψογη τη στυλιστική προσέγγιση σου, όσο μεγαλώνεις και προσαρμόζεις τη νέα εμφάνιση σου.

(Photo by Christian Vierig/Getty Images/Ideal Image)

(Photo by Christian Vierig/Getty Images/Ideal Image) ” />

«Το να βρεις αυτό που σου ταιριάζει είναι πάντα μια πρόκληση ανεξάρτητα από την ηλικία σου», δήλωσε η στυλίστρια Megan Moran. «Αυτό δεν πρέπει να αποθαρρύνεται! Είναι απλά μέρος του εξελισσόμενου στυλ σου».

Η στυλίστρια, Catherine Bachelier δήλωσε από την πλευρά της, ότι το σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι όταν πρόκειται για τη μόδα, η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός: «Μην πιστεύεις τις ιστορίες γύρω από το τι μπορείς ή δεν μπορείς να φορέσεις σε κάθε συγκεκριμένη ηλικία. Όταν πρόκειται για την εμφάνιση και την προσωπική σου ευχαρίστηση, εσύ βάζεις τους κανόνες».

Η Bachelier συχνά ακούει ερωτήσεις όπως: «Αν φορέσω τζιν και ένα μπλουζάκι, θα μοιάζω με μια έφηβη;» Στην οποία απαντά: «Η διαφορά μεταξύ εφήβων, γυναικών στα 20 τους και ηλικιωμένων γυναικών, όπως έχω παρατηρήσει, είναι ότι με τη μόδα, οι ηλικιωμένες γυναίκες γνωρίζουν τους εαυτούς τους περισσότερο».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: WOMEN ONLY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!