Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [WomenOnly]: 4 αποδεδειγμένα αποτελεσματικοί τρόποι να είσαι τυχερή κάθε μέρα!
[WomenOnly]: 4 αποδεδειγμένα αποτελεσματικοί τρόποι να είσαι τυχερή κάθε μέρα!

[WomenOnly]: 4 αποδεδειγμένα αποτελεσματικοί τρόποι να είσαι τυχερή κάθε μέρα!

Ναι, ακόμα κι αν ειναι Παρασκευή και 13!

Είτε πιστεύεις στη “γρουζουζιά” είτε όχι, η τύχη με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Θα έχει υπάρξει κάποια περίοδος που ένιωσες ευνοημένη από την τύχη, που ό,τι θέλησες συνέβη και που όλα εξελίσσονταν ανεμπόδιστα. Έχουν αντίστοιχα υπάρξει και ημέρες που η μία αναποδιά διαδέχεται την άλλη σε μια αλληλουχία, φαινομενικά, τυχαίων σεναρίων που όμως δυσκόλεψαν σημαντικά την καθημερινότητά σου και έριξαν τη διάθεσή σου. Σωστά;

Όπως όμως διακυρήττουν οι life coaches, οι συμπεριφορικοί ψυχολόγοι αλλά και οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι στον κόσμο, η Τύχη δεν υπάρχει. Ή, ακόμα καλύτερα, η Τύχη δεν είναι τυχαία!

Μετά από έρευνες, οι ειδικοί κατέληξαν στο ότι η καλή τύχη φτιάχνεται, δεν έρχεται μαγικά. Και παρατηρώντας ανθρώπους που θεωρούνται “τυχεροί” κατέληξαν σε εκείνα τα στοιχεία που τους χαρίζουν Τύχη!

#1 Ηρέμησε και δες καθαρά

Με άλλα λόγια, δες τον κόσμο σαν σύμμαχό σου και όχι σαν πιθανό εχθρό. Όταν κάνεις αρνητικές σκέψεις, ή ζεις όλη σου τη ζωή με ένα σφίξιμο στην καρδιά, τότε είναι πολύ πιο πιθανό να προσπεράσεις ευκαιρίες που, αν ένιωθες ήρεμη, θα είχες σίγουρα παρατηρήσει.

Σε ένα εκπληκτικό πείραμα που έκανε ο ψυχολόγος Richard Wiseman, έδωσε μια εφημερίδα στους συμμετέχοντες και τους ζήτησε να μετρήσουν τις φωτογραφίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: WOMEN ONLY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!