Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [WomenOnly]: 3 πράγματα που δεν πρέπει να ακουμπάς ΠΟΤΕ στο κρεβάτι σου
[WomenOnly]: 3 πράγματα που δεν πρέπει να ακουμπάς ΠΟΤΕ στο κρεβάτι σου

[WomenOnly]: 3 πράγματα που δεν πρέπει να ακουμπάς ΠΟΤΕ στο κρεβάτι σου

Κι όμως! Υπάρχουν μερικές συνήθειες που όχι μόνο δεν είναι τόσο άκακες όσο νομίζεις, αλλά ενδέχεται να σου προκαλούν και μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό που νομίζεις.

Με δεδομένη την τεράστια σημασία που έχει ο ύπνος στη ζωή μας σκέψου, μήπως μερικά πράγματα που κάνεις στο κρεβάτι σου θέτουν σε κίνδυνο τα οφέλη που παίρνεις από αυτόν, σε ψυχικό και σωματικό επίπεδο. Δες λοιπόν τα SOS απαγορευμένα αντικείμενα που πρέπει να μένουν μακριά από τον “ιερό” σου χώρο και γιατί.

Φαγητό

Αρχικά το φαγητό. Όποια ώρα της ημέρας. Πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, σκακ… Το βλέπεις σε ταινίες, το λαχταράς, το δοκιμάζεις. Εντάξει. Κάντο μια φορά (άντε δυο) αλλά μη σου γίνει συνήθεια γιατί θα βρεις μπελά. Όσο και να νομίζεις ότι προσέχεις, όλο και κάτι θα πέσει στα σκεπάσματα και ίσως και στον σκελετό του κρεβατιού και άντε να τον καθαρίσεις μετά.

Κιηντό τηλέφωνο, laptop, tablet κλπ

Σίγουρα το έχεις ξαναδιαβάσεις. Απαγορεύεται αυτά τα ηλεκτρονικά είδη να “πέφτουν” μαζί σου στο κρεβάτι. Αφενός γιατί δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις τη μοναδική ώρα που θα μπορούσες, αφετέρου γιατί κουβαλούν ένα σωρό μικρόβια και σε φορτώνουν ακτινοβολία. Αφήνουμε τη σπάνια περίπτωση όπου ενδέχεται να καταγραφεί κάποια έκκρηξη κάπως στην άκρη ως… ακραία, υπογραμμίζουμε όμως ότι καλό είναι αυτές τις συσκευές να τις κρατάς όχι μόνο εκτός κρεβατιού αλλά και εκτός δωματίου το βράδυ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: WOMEN ONLY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!