Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [WomenOnly]: 10 φράσεις που μαρτυρούν ότι γίνεσαι… η μαμά σου
[WomenOnly]: 10 φράσεις που μαρτυρούν ότι γίνεσαι… η μαμά σου

[WomenOnly]: 10 φράσεις που μαρτυρούν ότι γίνεσαι… η μαμά σου

Μήπως η επιρροή της μητέρας σου ήταν μεγαλύτερη απ’όσο νόμιζες; Με αφορμή τη σημερινή γιορτή της μητέρας κάνε αυτό το τσεκ.

Μπορεί να νομίζεις ότι οι γονείς σου έχουν λίγη σχέση με το πρόσωπο που τελικά εξελίχθηκες και έγινες στη ζωή, αλλά σίγουρα είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία σου. Πολλές από τις έμφυτες ποιότητες τους πέρασαν στα γονίδιά σου και υπάρχουν κομμάτια από αυτά τα οποία θα υπάρχουν πάντα στο σώμα σου. Σίγουρα, μπορεί να έχεις τη χαριτωμένη μύτη της μαμάς σου, την περίεργη στάση του μπαμπά σου , αλλά με κάποιο τρόπο κατέληξες να έχεις και τα δύο μέτωπά τους. Μπορείς να ζήσεις με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Εξάλλου, είσαι ένα μοναδικό άτομο.

Τι συμβαίνει όμως όταν ξεπεράσεις την αισθητική, τους τρόπους, εκείνα τα κοινά που μοιράζεσαι με τους γονείς σου και αρχίζεις να ακούγεσαι σαν τη μητέρα σου; Ανοίγεις το στόμα σου και τα λόγια που βγαίνουν από αυτό – είτε σε μορφή οργής, υστερίας ή συμβουλής – ακούγονται σαν τα ίδια πράγματα που η μητέρα σου έλεγε όταν ήσουν μικρή. Είχες ορκιστεί σε όποιον άκουγε ότι δεν θα έλεγες ποτέ αυτά τα πράγματα.

Κάπου στην πάροδο του χρόνου όμως, παρατήρησες ότι σιγά-σιγά μεταμορφώνεσαι στη μητέρα σου. Εάν έχεις πει ποτέ οποιαδήποτε από αυτές τις φράσεις στα παιδιά σου, το σύντροφο ή το σύζυγό σου κλπ., μπορείς να είσαι σίγουρη ότι δεν τη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: WOMEN ONLY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!