Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Usay]: Σταύρος Θεοδωράκης: Βάζουν φόρους και δεν τους ενδιαφέρει ποιος θα πληρώσει
[Usay]: Σταύρος Θεοδωράκης: Βάζουν φόρους και δεν τους ενδιαφέρει ποιος θα πληρώσει

[Usay]: Σταύρος Θεοδωράκης: Βάζουν φόρους και δεν τους ενδιαφέρει ποιος θα πληρώσει

«Σήμερα το 50% του κόσμου δεν πληρώνει φόρους, ασφαλιστικά και τράπεζες γιατί δεν μπορεί. Μετά, το ερώτημα είναι αν έβαλες παραπάνω φόρους για να τα δώσεις στους ανέργους; Η απάντηση είναι όχι, θα τα δώσεις στις συντάξεις, όπου πραγματικά έχουμε πρόβλημα γιατί είμαστε μια γερασμένη χώρα, και στο κομματικό κράτος» είπε σήμερα ο Σταύρος θεοδωράκης, μιλώντας στην ΕΤ3.

«Η λογική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι ότι μπορούμε να βάζουμε φόρους -έχουμε στον καινούριο προϋπολογισμό δυόμισι δισ. φόρους παραπάνω, χωρίς να τους ενδιαφέρει ποιος θα τους πληρώσει», πρόσθεσε.

Μιλώντας για τις κρατικές σπατάλες που έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην «διάλυση» της μεσαίας τάξης και στη συνέχεια ανέφερε: «Μελετήσαμε αναλυτικά τι προβλέπει ο προϋπολογισμός για τους ανέργους. Είμαστε η χώρα με τη μεγαλύτερη ανεργία, αλλά στον προϋπολογισμό της χώρας οι δαπάνες για την στήριξη των ανέργων είναι οι μικρότερες στην Ε.Ε.» και στη συνέχεια τόνισε: «Το που πάνε τα λεφτά είναι απόφαση της κεντρικής διοίκησης. Εμείς θεωρούμε όμως ότι υπάρχει σπατάλη υπέρ του κομματικού πελατειακού κράτους».

Αναφερόμενος στη ρατσιστική – ομοφοβική δήλωση του βουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Κατσίκη ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε: «Υπάρχει ένα πρόβλημα με τη συμπεριφορά των ΑΝΕΛ σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: USAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!