Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
28 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Usay]: Σκουρλέτης: Κάποτε και οι “μικροί” πρέπει να πράξουν σαν μεγάλοι
[Usay]: Σκουρλέτης: Κάποτε και οι “μικροί” πρέπει να πράξουν σαν μεγάλοι

[Usay]: Σκουρλέτης: Κάποτε και οι “μικροί” πρέπει να πράξουν σαν μεγάλοι

«Τα τελευταία χρόνια, μετά το 2010, ο λαός μας υπάγεται σε αλλεπάλληλες θυσίες. Θέλουμε αυτές οι θυσίες να πιάσουν τόπο και να έχουν ένα τέλος. Έρχεται μια στιγμή που και οι “μικροί” καλούνται να πράξουν ως μεγάλοι» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος Αγράφων στην Παλαιά Βουλή, με αφορμή τη συμπλήρωση 73 χρόνων από την ίδρυση της ΠΕΕΑ (Πολιτικής Επιτροπής Εθνικής Απελευθέρωσης).

Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, υπογράμμισε πως «μπορούμε να το καταφέρουμε και πάλι, αντλώντας διδάγματα από το μεγαλείο του λαού μας, από την ιστορία της Πολιτικής Επιτροπής Εθνικής Απελευθέρωσης, από μια ελεύθερη Ελλάδα εν μέσω κατοχής».

Ως φόρο τιμής στους αγωνιστές εθνικής αντίστασης και στην «κυβέρνηση του βουνού» αναφέρθηκε στα ιστορικά γεγονότα της εποχής και τόνισε: «Αναζητώντας τον ηρωισμό του καιρού μας θα τον εντοπίσουμε στον καθημερινό αγώνα για την επιβίωση, μέσα στις δύσκολες συνθήκες που δημιουργήθηκαν από την οικονομική κρίση και τις νεοφιλελεύθερες επιλογές. Μιλώντας για κοινωνική ανάταση, θα στραφούμε στις επίμονες προσπάθειες να κρατηθεί η κοινωνία όρθια σε μια περίοδο που η οικονομία μας βρίσκεται υπό επιτροπεία και οι αποφάσεις μας είναι αποτέλεσμα επίπονων διαπραγματεύσεων, συνθέσεων και συμβιβασμών».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: USAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!