Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
8 °C 8 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
5 °C 15 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Usay]: Σκοτωμός στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία μετά τις δηλώσεις Γεωργιάδη – Λοβέρδου
[Usay]: Σκοτωμός στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία μετά τις δηλώσεις Γεωργιάδη – Λοβέρδου

[Usay]: Σκοτωμός στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία μετά τις δηλώσεις Γεωργιάδη – Λοβέρδου

Οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη ότι το πόρισμα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το Ερρίκος Ντινάν «είναι για τα σκουπίδια και είναι γελοίο», προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην αρχή της συνεδρίασης της εξεταστικής επιτροπής οι οποίοι ζήτησαν να αποδοκιμαστούν οι δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη ενώ ο Νίκος Νικολόπουλος πρότεινε να παραπεμφθεί στην επιτροπή δεοντολογίας μαζί με τον κ. Λοβέρδο.

«Είναι προκλητικό να λέει ο Άδωνις ότι είναι γελοίο το πόρισμα και προέρχεται από γελοίους ανθρώπους, να πάρουμε όλοι θέση» είπε ο Σάκης Παπαδόπουλος.

Ο Νίκος Νικολόπουλος πρότεινε στην επιτροπή δεοντολογίας να παραπεμφθεί και ο Ανδρέας Λοβέρδος για τις δηλώσεις του ότι έχει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για πρωινό.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρίλαος Τσαμακλής απάντησε στον πρώην υπουργό υγείας του ΠΑΣΟΚ: «Συστήνω στον κ. Λοβέρδο να μας αποφεύγει για πρωινό γιατί υπάρχει κίνδυνος να του καθίσουμε βαριά στο στομάχι»

Ο Σπύρος Λάππας έκανε λόγο για καταφρονητικές της προσωπικότητας των βουλευτών δηλώσεις και για θεσμική εξύβριση ενώ ο κ. Θεοφύλακτος πρότεινε την αποδοκιμασία του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας

«Προτείνω την αποδοκιμασία του , δεν μπορούμε να δεχθούμε αυτά που είπε και καταδικάζουμε τις καταφρονητικές εκφράσεις των κ. Γεωργιαδη-Λοβέρδου. Ξεπέρασαν κάθε κριτική στο πόρισμα και επιτέθηκαν στα πρόσωπα και στο θεσμό».

Ωστόσο ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος διαφώνησε λέγοντας ότι δεν συμφωνεί με την άποψη να παραπεμφθούν οι δύο βουλευτές στην επιτροπή δεοντολογίας

«Είπε ο Άδωνις για απατεώνες, σκουπίδια,κλπ , ο καθένας κρίνεται, εγώ δεν είμαι της άποψης να πάμε στην επιτροπή δεοντολογίας, έχω άλλη άποψη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: USAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!