Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Usay]: Συνασπισμός νονών «έφαγε» τον Στεφανάκο! Έβαλαν ρεφενέ και τα λεφτά της δολοφονίας
[Usay]: Συνασπισμός νονών «έφαγε» τον Στεφανάκο! Έβαλαν ρεφενέ και τα λεφτά της δολοφονίας

[Usay]: Συνασπισμός νονών «έφαγε» τον Στεφανάκο! Έβαλαν ρεφενέ και τα λεφτά της δολοφονίας

Ομάδα ατόμων που θεωρούσαν τον Βασίλη Στεφανάκο απειλή για τις σκοτεινές δουλειές τους φαίνεται πως βρίσκεται πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση του πρώην βαρυποινίτη. Οι αστυνομικοί που συμμετέχουν στις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης εξετάζουν το ενδεχόμενο να συμμάχησαν τουλάχιστον τέσσερα πρόσωπα της παρανομίας προκειμένου να φέρουν εις πέρας το πιο ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο θανάτου στη νύχτα. «Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να συνέπραξε εν είδει “συνδικάτου” μια ομάδα συγκεκριμένων προσώπων, τα οποία έβαλαν… ρεφενέ τα χρήματα προκειμένου να συγκεντρωθεί το μεγάλο ποσό για τη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου!» σημειώνει αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών.

Αλλωστε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει στον χώρο της νύχτας κάποιο πρόσωπο που έχει τη δυνατότητα να οργανώσει μια στρατιωτικού τύπου εκτέλεση, όπως αυτή σε βάρος του άλλοτε βαρυποινίτη. Αντιθέτως, μια συμμαχία προσώπων με τις δυνατότητες που ο καθένας διαθέτει είναι δυνατόν να δημιουργήσει την υποδομή και να εξασφαλίσει τη χρηματική αμοιβή για την πιο ηχηρή εκτέλεση των τελευταίων 20 ετών στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, εκτιμάται ότι μια ομάδα ανέλαβε την παρατήρηση και την παρακολούθηση του Στεφανάκου με συνεχείς εναλλαγές προσώπων, προκειμένου να μην αντιληφθούν τίποτε ο πρώην βαρυποινίτης και οι άνθρωποι που τον προστάτευαν σε κάθε βήμα του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: USAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!