Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Usay]: Portal.astynomia.gr: «Πρεμιέρα» με 31 ηλεκτρονικές υπηρεσίες στα e-λεκτρονικά Α.Τ
[Usay]: Portal.astynomia.gr: «Πρεμιέρα» με 31 ηλεκτρονικές υπηρεσίες στα e-λεκτρονικά Α.Τ

[Usay]: Portal.astynomia.gr: «Πρεμιέρα» με 31 ηλεκτρονικές υπηρεσίες στα e-λεκτρονικά Α.Τ

«Πρεμιέρα» με 31 ηλεκτρονικές υπηρεσίες κάνουν σήμερα τα e-λεκτρονικά αστυνομικά τμήματα στην διαδικτυακή πύλη portal.astynomia.gr.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα προστεθούν ακόμη 40 δράσεις, ενώ αν δημιουργηθεί διαχειριστική αρχή στο υπουργείο Ανάπτυξης θα απορροφηθεί πρόγραμμα ΕΣΠΑ, για λειτουργία επιπλέον 80 δράσεων, ανεβάζοντας τον αριθμό τους σε περίπου 150.

Η νέα διαδικτυακή πύλη εκτός από την ελληνική γλώσσα, είναι μεταφρασμένη σε αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και αραβικά!

Οι πολίτες θα μπορούν να έχουν παλιότερες χρονοβόρες παροχές με ένα κλικ! Στόχος είναι η αισθητή μείωση της γραφειοκρατίας, κατάργηση της έντυπης επεξεργασίας, εκσυγχρονισμός και απλούστευση των διαδικασιών, μείωση του λειτουργικού κόστους, ταχύτερη και ασφαλέστερη διεκπεραίωση των αιτημάτων των πολιτών. Με αυτόν τον τρόπο αποδεσμεύεται μεγάλος αριθμός αστυνομικών που απασχολείται με την γραφειοκρατική «χαρτούρα» για απλά θέματα πολιτών, που ταλαιπωρούνται για μέρες προκειμένου να λάβουν πολυπόθητα έγγραφα και υπηρεσίες.

Για την υποβολή των αιτημάτων των υπηρεσιών απαιτείται ταυτοποίηση των αιτούντων μέσω Taxisnet με χρήση των σχετικών κωδικών. Για τις άλλες διαδικασίες που αφορούν καταγγελίες Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (E-Crime) καθώς και αιτήσεις που αφορούν διαδικασίες ασύλου αλλοδαπών-ομογενών (E-tap) απαιτείται η εισαγωγή κωδικού επιβεβαίωσης (Captcha).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: USAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!