Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 19 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 15 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Usay]: Περιφέρεια Αττικής: Πού μπορούν να απευθυνθούν όσοι υπέστησαν ζημιές από τις πλημμύρες
[Usay]: Περιφέρεια Αττικής: Πού μπορούν να απευθυνθούν όσοι υπέστησαν ζημιές από τις πλημμύρες

[Usay]: Περιφέρεια Αττικής: Πού μπορούν να απευθυνθούν όσοι υπέστησαν ζημιές από τις πλημμύρες

Σε ενημέρωση για την καταγραφή των ζημιών έπειτα από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τις περιοχές της Αττικής προχώρησε η Περιφέρεια.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της:

Για την καταγραφή και εκτίμηση ζημιών σε οικίες προκειμένου να χορηγηθούν οι προβλεπόμενες οικονομικές ενισχύσεις, οι πολίτες παρακαλούνται να απευθύνονται στον Δήμο τους.
Για καταγραφή καταστροφών που προκλήθηκαν από πλημμύρες σε φυτική και ζωική παραγωγή και για την χορήγηση αποζημιώσεων αρμόδιος φορέας είναι ο ΕΛΓΑ. Οι πολίτες παρακαλούμε να απευθύνονται στους κατά τόπους ανταποκριτές του ΟΓΑ – ΕΛΓΑ των Δήμων στους οποίους ανήκουν.
Για την καταγραφή – εκτίμηση ζημιών σε επιχειρήσεις, αρμόδιες είναι οι επιτροπές της Περιφέρειας Αττικής / Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής. Παρακαλούνται οι πολίτες να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ανάπτυξης ΠΕ Δυτικής Αττικής.

Τέλος, σύμφωνα με την ενημέρωση, αύριο Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, ομάδες καταγραφής της Περιφέρειας Αττικής θα προβούν συντονισμένα στις απαραίτητες ενέργειες για την καταγραφή των ζημιών, για θέματα αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: USAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!