Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
30 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 15 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Usay]: Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας…
[Usay]: Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας…

[Usay]: Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας…

Δύο ακόµα εγγόνια απέκτησε την περασμένη εβδοµάδα ο Πρόεδρος της ∆ηµοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Ο γιος του Βασίλης, που σπούδασε στη Νοµική Σχολή του Πανεπιστηµίου Aix en Provence και στη συνέχεια στη Νοµική Σχολή του Πανεπιστηµίου Αθηνών,και η σύζυγός του, Τζίνα, επίσης δικηγόρος, το πρωί της ∆ευτέρας απέκτησαν δίδυµα κοριτσάκια τα οποία ήρθαν να προστεθούν στα άλλα πέντε εγγόνια του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα, που είναι επίσης όλα κορίτσια, από τις κόρες του, που είναι δίδυµες!
Ο Βασίλης Παυλόπουλος και η σύζυγός του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο γάµος τους πραγµατοποιήθηκε το 2014 στη Μεσσηνία, καθώς η καταγωγή της οικογένειας του κ. Παυλόπουλου είναι από την Πελεκανάδα Μεσσηνίας, παρουσία εκλεκτών καλεσµένων, µεταξύ των οποίων ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραµανλής µε τη σύζυγό του Νατάσα, ο πρώην υπουργός ∆ηµήτρης Σιούφας και πολλοί άλλοι.
Σηµειώνεται πως ο Πρόεδρος της ∆ηµοκρατίας, την ώρα που τα δίδυµα κοριτσάκια γεννιόντουσαν, συναντούσε στο Προεδρικό Μέγαρο αντιπροσωπία Ποντιακών Σωµατείων απ’ όλη την Ευρώπη, αλλά το µυαλό του ήταν στο µαιευτήριο περιµένοντας τα χαρµόσυνα νέα.

parapolitika.gr

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: USAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!