Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Usay]: «Παράθυρο» Μοσχοβισί για νέα μέτρα – «Θέλουμε το ΔΝΤ στο πρόγραμμα»
[Usay]: «Παράθυρο» Μοσχοβισί για νέα μέτρα – «Θέλουμε το ΔΝΤ στο πρόγραμμα»

[Usay]: «Παράθυρο» Μοσχοβισί για νέα μέτρα – «Θέλουμε το ΔΝΤ στο πρόγραμμα»

Υπέρ της παραμονής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο πρόγραμμα τάχθηκε ο Επίτροπος Νομισματικών Υποθέσεων της Κομισιόν Πιερ Μοσκοβισί, μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συζητηθούν νέα μέτρα ώστε να διασφαλιστεί η παραμονή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο νέων μέτρων ο κ. Μοσκοβισί στην απάντησή του το άφησε… ορθάνοιχτο, λέγοντας ταυτόχρονα πως οι Θεσμοί εργάζονται μαζί παρά τις διαφωνίες τους:

Χρειαζόμαστε μια συνολική συμφωνία συμπεριλαμβανομένων των μεταρρυθμίσεων, της αξιολόγησης και της διευθέτησης του χρέους ως το τέλος του έτους. Χρειαζόμαστε το ΔΝΤ στο πρόγραμμα και οι Θεσμοί εργάζονται από κοινού με την ελληνική κυβέρνηση σε πολύ καλό πνεύμα. Δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο σαν να μιλάμε για διαιρεμένους Θεσμούς.

Οι Θεσμοί εργάζονται όλοι μαζί και από κοινού με την ελληνική κυβέρνηση και αυτό το συζήτησα με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Ο κ. Μοσκοβισί πρόσθεσε ακόμη πως «οι Θεσμοί εργάζονται όλοι μαζί και από κοινού με την ελληνική κυβέρνηση και αυτό το συζήτησα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: USAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!