Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Usay]: Παππάς: Να συστρατευθεί η ΝΔ με την κυβέρνηση για τα εργασιακά
[Usay]: Παππάς: Να συστρατευθεί η ΝΔ με την κυβέρνηση για τα εργασιακά

[Usay]: Παππάς: Να συστρατευθεί η ΝΔ με την κυβέρνηση για τα εργασιακά

«Όσοι επιθυμούν καθυστερήσεις είτε θα δείξουν ανοχή είτε θα πάρουν αποφάσεις και το πρόγραμμα θα προχωρήσει» υποστήριξε ο Νίκος Παππάς.

Μιλώντας στον realfm και απευθυνόμενος στο Βερολίνο, ζήτησε να μην αποτελέσει η Ελλάδα θέμα της προεκλογικής αντιπαράθεσης στη Γερμανία: «Δε μπορεί αυτή η αναγκαία κουβέντα για την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη, να επανέλθει στην ανάπτυξη, δε μπορεί να μπει στους προεκλογικούς σχεδιασμούς της Γερμανίας». Ο υπουργός δικτύων εκτίμησε μάλιστα ότι στο,τέλος όσοι κρατούν σκληρή γραμμή στο τέλος θα απομονωθούν γιατί διαμορφώνεται πλαίσιο συναινέσεων μεταξύ Ελλάδας και θεσμών που αφήνει αυτές τις απόψεις σε απομόνωση.
«Δεν είμαστε στη φάση όπου θα κληθούμε να απαντήσουμε σε τελεσιγραφικά ερωτήματα του τύπου “πάση θυσία” ή κάτι τέτοιο. Είμαστε σε συζήτηση και στη φάση της ολοκλήρωσης. Η Ελλάδα έχει αποκτήσει την έξωθεν καλή μαρτυρία» ανέφερε..

Τώρα η κυβέρνηση ζητάει συναίνεση
Το χαρτί της συναίνεσης πάντως φαίνεται ότι τραβάει τώρα το Μαξίμου αφού ο υπουργός ηλεκτρονικών δικτύων ζήτησε από τη ΝΔ να συστρατευθεί με την κυβέρνηση για τα εργασιακά όπως και τα άλλα κόμματα. Την ίδια ώρα όμως έριξε και πάλι βέλη στον Κυριάκο Μητσοτάκη κατηγορώντας τον ότι συμπλέει με τη σκληρή γραμμή των δανειστών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: USAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!