Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Usay]: Παππάς: Είμαστε ανοιχτοί για αλλαγές στην τροπολογία για τα κανάλια – Η ΝΔ να το ξανασκεφτεί για το ΕΣΡ
[Usay]: Παππάς: Είμαστε ανοιχτοί για αλλαγές στην τροπολογία για τα κανάλια – Η ΝΔ να το ξανασκεφτεί για το ΕΣΡ

[Usay]: Παππάς: Είμαστε ανοιχτοί για αλλαγές στην τροπολογία για τα κανάλια – Η ΝΔ να το ξανασκεφτεί για το ΕΣΡ

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με την τροπολογία για τα τηλεοπτικά κανάλια εμφανίστηκε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Νίκος Παππάς.

Ο υπουργός Επικρατείας, ερωτηθείς για το αν η τροπολογία που θα κατατεθεί θα είναι ίδια με εκείνη που αποσύρθηκε. «Εχουμε αποδείξει ότι κάνουμε πάντα προσπάθειες για ευρύτερες συναινέσεις. Αν υπάρχουν ιδέες για βελτίωση και θα τις λάβουμε υπόψη».

Όταν ρωτήθηκε για το αν μία από αυτές τις αλλαγές θα μπορούσε να αφορά αλλαγή του χρονικού περιθωρίου στο οποίο θα πέσει «μαύρο» στα κανάλια που δεν εξασφάλισαν άδεια- η αρχική τροπολογία έκανε λόγο για πενθήμερο μετά από τη δημοσίευση σε ΦΕΚ- δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση. «Θα μπορούσε να προκληθεί ένας δημιουργικός διάλογος, αν γίνει σοβαρή συζήτηση. Είναι συμφέρον του πολιτικού συστήματος να σταλεί μήνυμα ενότητας του πολιτικού κόσμου».

Σε νέα ερώτηση, για το αν είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο η τροπολογία να προβλέπει άλλο χρονικό περιθώριο για τη μετάβαση στο νέο τηλεοπτικό τοπίο, ο κ. Παππάς απάντησε «Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγές με ευρύτερες συναινέσεις. Θα είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις και ιδέες μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο που θα ψηφιστεί η τροπολογία».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: USAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!