Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Usay]: Νέο λουκέτο στην αγορά: Κλείνουν όλα τα καταστήματα «Presspoint» στο Ελ. Βενιζέλος
[Usay]: Νέο λουκέτο στην αγορά: Κλείνουν όλα τα καταστήματα «Presspoint» στο Ελ. Βενιζέλος

[Usay]: Νέο λουκέτο στην αγορά: Κλείνουν όλα τα καταστήματα «Presspoint» στο Ελ. Βενιζέλος

Ένα από τα ελάχιστα σημεία που δεν έκλειναν ποτέ στην Αττική 24ωρες το 24ώρο, 365 μέρες τον χρόνο ήταν επί 16 χρόνια το κεντρικό κατάστημα των Presspoint στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ελληνικός και ξένος Τύπος, βιβλία, παιχνίδια, ψιλικά, τσιγάρα και κάποια φαγώσιμα. Όλοι όσοι ταξίδευαν είχαν κάνει το πέρασμα τους από το Presspoint λίγο πριν ταξιδεύσουν ακόμη και για να χαζέψουν κάποιο περιοδικό για να περάσει η ώρα.

Τα Presspoint του αεροδρομίου, τα οποία απασχολούν 70 εργαζόμενους, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ), θα αποτελούν σύντομα παρελθόν καθώς οι χώροι θα παραχωρηθούν σε νέα μειοδότρια εταιρεία μετά από διαγωνισμό που προκήρυξε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ΔΕΑ).

“Η αδιαφάνεια ζει και βασιλεύει στο Αεροδρόμιο. Κανείς δεν ξέρει πότε και με ποιο περιεχόμενο προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την ενοικίαση των χώρων του Αεροδρομίου σε εταιρεία Τύπου. Κανείς δε ξέρει τα κριτήρια επιλογής του νέου μειοδότη από την εταιρεία του ΔΑΑ. Κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο νέος μειοδότης και εάν έχει ή όχι οιαδήποτε είδους σχέση ή διασύνδεση με την Presspoint ή με κάποιον εκ των μετόχων της” αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΟΙΥΕ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: USAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!