Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Usay]: Κωνσταντοπούλου: «Το αντιμνημόνιο για κάποιους ήταν όχημα για εξουσία»
[Usay]: Κωνσταντοπούλου: «Το αντιμνημόνιο για κάποιους ήταν όχημα για εξουσία»

[Usay]: Κωνσταντοπούλου: «Το αντιμνημόνιο για κάποιους ήταν όχημα για εξουσία»

Με σαφέστατες αιχμές για την σημερινή κυβέρνηση σχολίασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου τα τρία χρόνια από το δημοψήφισμα: Λέγοντας πως «ο ελληνικός λαός αποδείχθηκε πολύ πιο γενναίος από την ηγεσία του», ανέφερε σε άρθρο της στο freedomtv.gr πως «ο αντιμνημονιακός λόγος ήταν για κάποιους απλώς ένα τέχνασμα ανέλιξης στην εξουσία».

Σύμφωνα με την κ. Κωνσταντοπούλου, «η χώρα κι ο λαός μας παραμένουν επί δεκαετίες δέσμιοι φαύλων πολιτικών, που νέμονται την εξουσία για προσωπικό- και οικονομικό- όφελος» και πως «η Δικαιοσύνη, που μπορούσε και όφειλε να έχει λειτουργήσει προστατευτικά για τη Δημοκρατία και τους πολίτες, δέχτηκε να γίνει κι αυτή όργανο των δανειστών, που παίρνει εντολές για την αθώωση υπαλλήλων τους που ζημίωσαν τη χώρα (ΤΑΙΠΕΔ, ΕΛΣΤΑΤ)».
Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, σημειώνει ακόμη ότι «δικαιωμένοι, αλλά και αδικαίωτοι, είμαστε σήμερα όσοι αντιταχθήκαμε στην επιβολή του 3ου Μνημονίου. Δικαιωμένοι, γιατί αντισταθήκαμε στην προδοσία, στην παράδοση και στην υποταγή. Αδικαίωτοι, γιατί το ΟΧΙ που ψηφίσαμε και υπερασπιστήκαμε και υπερασπιζόμαστε, προδόθηκε και παραβιάσθηκε και παραβιάζεται», ενώ υπόσχεται πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται για «για να οικοδομήσουμε ξανά την αυτοπεποίθηση και την πίστη αυτού του σπουδαίου λαού στις δυνάμεις του».

parapolitika.gr

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: USAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!