Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Usay]: «Κεραυνοί» Φίλη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Όσα είπε για ΕΡΤ και Καμμένο
[Usay]: «Κεραυνοί» Φίλη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Όσα είπε για ΕΡΤ και Καμμένο

[Usay]: «Κεραυνοί» Φίλη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Όσα είπε για ΕΡΤ και Καμμένο

Σε τρία βασικά ζητήματα που καλείται να λύσει το κόμμα και η κυβέρνηση αναφέρθηκε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην υπουργός Παιδείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.

Σε συνέχεια της σφοδρής κριτικής που έχει ασκήσει στην ΕΡΤ, άρα εμμέσως και στον προϊστάμενό της, Ν. Παππά, ο κ. Φίλης επανέλαβε τη μέχρι σήμερα κριτική του τονίζοντας ότι το θέμα της ΕΡΤ είναι κομβικό, ότι μέσα σε ενάμιση χρόνο ζήτησε τέσσερις φορές να συζητηθεί εντός του κόμματος και αναβλήθηκε και τις τέσσερις, πως το θέμα κοχλάζει καθώς και ότι “θα υποστούμε μεγάλη πολιτική ζημιά. Ο Σαμαράς έχασε και από το κλείσιμο της ΕΡΤ”.

Αντιπαρήλθε για ακόμη μια φορά τις αιχμές που είχε αφήσει ο Νίκος Παππάς ότι ταυτίζεται η κριτική του με τον Κ. Μητσοτάκη και, αναφερόμενος σε σχετικό ψήφισμα των δημοσιογράφων της ΕΡΤ, είπε ότι δεν είναι νεοδημοκράτες όσοι άνθρωποι ανησυχούν.

Πρόβλημα ο Καμμένος

Παράλληλα ο κ. Φίλης είπε ότι υπάρχει πρόβλημα με τον Πάνο Καμμένο, το οποίο προσπαθεί το κόμμα να μη συζητά, λέγοντας ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ “νομίζει ότι μπορεί να παίξει το παιχνίδι του Σαββίδη στην Ελλάδα. Θα απογοητευτεί”. Στο ίδιο πλαίσιο κάλεσε την Κεντρική Επιτροπή να λάβει τα μέτρα της για να μπορέσει η κυβέρνηση να συνεχίσει ανεμπόδιστα το έργο της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: USAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!