Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Usay]: Κεφαλογιάννη για Μηλιό: Η απαξίωση του Φεστιβάλ Αθηνών συνεχίζεται
[Usay]: Κεφαλογιάννη για Μηλιό: Η απαξίωση του Φεστιβάλ Αθηνών συνεχίζεται

[Usay]: Κεφαλογιάννη για Μηλιό: Η απαξίωση του Φεστιβάλ Αθηνών συνεχίζεται

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε η τοποθέτηση του δ.σ του Φεστιβάλ Αθηνών και του προέδρου του Γιάννη Μηλιού από την υπουργό Πολιτισμού.

Η Tομέαρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, επεσήμανε ότι «η απαξίωση του Ελληνικού Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου συνεχίζεται. Για μια ακόμα φορά ορίζεται νέος Πρόεδρος και νέο Διοικητικό Συμβούλιο».

Οπως σχολιάζει η κα Κεφαλογιάννη «με τα προβλήματα να μεγαλώνουν μέρα με την ημέρα και το Φεστιβάλ να βυθίζεται στην κρίση διαρκείας, που η Κυβέρνηση δημιούργησε με τις αλλοπρόσαλλες επιλογές της».

Μάλιστα σημειώνει ότι «το Ελληνικό Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου από μία σοβαρή συλλογική προσπάθεια της Ελληνικής Πολιτείας να αναδείξει τη θέση της χώρας στο διεθνές πολιτιστικό περιβάλλον με δυναμισμό και εξωστρέφεια, εξελίσσεται σε πεδίο εφαρμογής ασκήσεων κομματικών ισορροπιών».

Ο Όλγα Κεφαλογιάννη καταλήγει υπογραμμίζοντας: «Δυστυχώς ούτε σχέδιο υπάρχει, ούτε διάθεση να μπει ένα τέλος στην αποδόμηση του Φεστιβάλ. Το λιγότερο που περιμένουμε είναι η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού να δώσει τις δέουσες απαντήσεις. Μόνο λύπη και ιδιαίτερη ανησυχία!».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: USAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!