Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
27 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 11 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Usay]: «Κατάλογος ρουσφετιών» το νομοσχέδιο Σκουρλέτη για τη ΝΔ
[Usay]: «Κατάλογος ρουσφετιών» το νομοσχέδιο Σκουρλέτη για τη ΝΔ

[Usay]: «Κατάλογος ρουσφετιών» το νομοσχέδιο Σκουρλέτη για τη ΝΔ

Σφοδρά πυρά δέθηκε από την αντίπολίτευση το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο συζητείται στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Σύσσωμη σχεδόν η αντιπολίτευση έκανε λόγο για κατάλογο ρουσφετολογικών και πελατειακών διατάξεων για… όλα τα γούστα.

Ο Μάκης Βορίδης εκ μέρους της ΝΔ υποστήριξε αρχικά πως η κυβέρνηση χάνει «κάθε πολιτικό αντίκρισμα στην κοινωνία και αυτό της δημιουργεί πολιτική απελπισία».

Απευθυνόμενος στον παριστάμενο υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη όσο και στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Δεν έχετε πολιτική να υπερασπιστεί και ο μόνος δρόμος που σας μένει είναι να κλείσετε το μάτι σε συγκεκριμένες ομάδες για προσλήψεις χωρίς ορθολογικά κριτήρια, να χτίσετε σχέσεις ανταποδοτικές πελατειακές και ρουσφετολογικές. Όμως αυτές οι πολιτικές δεν έσωσαν κανένα»

Στη συνέχεια ανέφερε ως χαρακτηριστικά παραδείγματα «πελατειακών διατάξεων» τα εξής: «Με το άρθρ. 15 ο υπουργός προτείνει την δημιουργία προσωποπαγών θέσεων για την τοποθέτηση όσων εργάζονταν σε κοινωφελείς επιχειρήσεις ή ύδρευσης που έχουν λυθεί ή συγχωνευτεί και άρα σήμερα είναι μη υφιστάμενες. Μονή προϋπόθεση να εργαζόταν εκεί έωςτον Μάιο του 2011 χωρίς να ερευνάται αν η πρόσληψή του ήταν νόμιμη ή όχι.

Η ίδια διάταξη προβλέπει και τις επαναπροσλήψεις προσωπικού δημοτικών ραδιοφώνων που έκλεισαν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: USAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!