Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 8 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 8 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Usay]: Καραμπόλες μεταξύ Ευρωβουλής και ψηφοδελτίων της Ν.Δ εθνικών εκλογών
[Usay]: Καραμπόλες μεταξύ Ευρωβουλής και ψηφοδελτίων της Ν.Δ εθνικών εκλογών

[Usay]: Καραμπόλες μεταξύ Ευρωβουλής και ψηφοδελτίων της Ν.Δ εθνικών εκλογών

Με όλα τα σενάρια για το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών ανοιχτά στο τραπέζι, στη Νέα Δημοκρατία έχουν ξεκινήσει οι ζυμώσεις όχι μόνο για τα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών, αλλά και για αυτό των ευρωεκλογών. Τα δύο θέματα είναι άλλωστε αλληλένδετα μεταξύ τους, καθώς βουλευτές θα δώσουν τη μάχη της ευρωβουλής και ευρωβουλευτές θα δοκιμάσουν την τύχη τους στις εθνικές εκλογές.

Η μόνη μετακίνηση από τα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών στο ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών που έχει ανακοινωθεί ημί-επίσημα είναι αυτή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Μία απόφαση που ελήφθη κατά συνάντηση του κ. Μεϊμαράκη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 5 Σεπτεμβρίου και μετά από έντονο παρασκήνιο, καθώς ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ εφέρετο να συζητούσε να τεθεί επικεφαλής του Επικρατείας, αλλά και το να δώσει τη μάχη του σταυρού σε μία από τις τρεις περιφέρειες που θα προκύψουν από την κατάτμηση της Β’ Αθηνών. Ωστόσο επελέγη η λύση του να σταλεί στις Βρυξέλλες και ενώ είχε προηγηθεί ένα διάστημα τεταμένων σχέσεων με την ηγεσία της ΝΔ. Πάντως η μετακίνηση αυτή έχει προκαλέσει και σχόλια στο εσωτερικό της ΝΔ.

Οταν ανακοινώθηκε το σπάσιμο της Β’ Αθηνών, πολλοί υπέθεσαν ότι η τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής Άννα Ασημακοπούλου θα πολιτευόταν στο Νότιο Τομέα, όπου θεωρείτο άλλωστε σίγουρη η εκλογή της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: USAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!