Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Usay]: Καμίνης: «Κανονικά η επίσκεψή μου στα Σκόπια»
[Usay]: Καμίνης: «Κανονικά η επίσκεψή μου στα Σκόπια»

[Usay]: Καμίνης: «Κανονικά η επίσκεψή μου στα Σκόπια»

Στην ψηφοφορία για την έγκριση του σχετικού θέματος δεν εξασφαλίστηκε ο απαιτούμενος αριθμός ψήφων γεγονός που ερμηνεύτηκε ως μη έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας της επίσκεψη του Γιώργου Καμίνη στα Σκόπια.

Ωστόσο, λίγο αργότερα ο δήμαρχος Αθηναίων διευκρίνισε ότι η επίσκεψή του στα Σκόπια θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

«Επειδή μία τυπική απόφαση μετάβασης από το Δημοτικό Συμβουλίου ερμηνεύθηκε από συντάκτες δημοσιευμάτων ως ματαίωση του επικείμενου ταξιδιού του δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη στα Σκόπια, ο δήμος Αθηναίων διευκρινίζει ότι η επίσκεψη του δημάρχου Αθηναίων, που είναι προγραμματισμένη για τις 22 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Την πρόσκληση στον κ. Καμίνη έχει απευθύνει ο δήμαρχος των Σκοπίων προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 55 ετών από τον καταστροφικό σεισμό του 1963 και την αποφασιστική συμβολή ελλήνων επιστημόνων και ειδικών στην ανοικοδόμηση της πόλης» αναφέρει η ανακοίνωση Καμίνη.

Την ίδια ώρα, την έκπληξή της για τη δημοσίευση ανακοίνωσης “που προφανώς διοχέτευσε στα ΜΜΕ το γραφείο τύπου Καμίνη” και “που παρουσιάζει την αντιπολίτευση να έχει εμποδίσει επικείμενη επίσκεψη του Δημάρχου στα Σκόπια” εκφράζει η δημοτική παράταξη Ανοιχτή Πόλη. “Η πραγματικότητα είναι ότι, ποτέ το Δημοτικό Συμβούλιο δεν δίνει άδεια για τα ταξίδια του Δημάρχου, το μόνο που κάνει είναι να εγκρίνει την σχετική εκτός έδρας αποζημίωσή του”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: USAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!