Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
20 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Usay]: Το Υπουργείο Παιδείας για τον Μητσοτάκη: Φαίνεται να έχει μία ανησυχητική άγνοια για τα προβλήματα της Παιδείας
[Usay]: Το Υπουργείο Παιδείας για τον Μητσοτάκη: Φαίνεται να έχει μία ανησυχητική άγνοια για τα προβλήματα της Παιδείας

[Usay]: Το Υπουργείο Παιδείας για τον Μητσοτάκη: Φαίνεται να έχει μία ανησυχητική άγνοια για τα προβλήματα της Παιδείας

Τα λεγόμενα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τα θέματα που αφορούν στην παιδεία, σχολίασε σήμερα σε ανακοίνωσή του το αρμόδιο υπουργείο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αφού ο κ. Μητσοτάκης ως άλλος Λουδοβίκος επανέλαβε τον αφορισμό περί της ματαιότητας των κοινωνικών αγώνων για ισότητα και ελευθερία, επιχείρησε να παρουσιάσει το μη σχέδιό του για την Παιδεία με μπαλωθιές».

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κατά την ομιλία του στην 82η ΔΕΘ, ανέφερε ότι «οι νόμοι Φίλη, Μπαλτά και Γαβρόγλου θα καταργηθούν».

Ο κ. Μητσοτάκης, επισήμανε επίσης ότι οι φοιτητές θα φύγουν από τις πρυτανικές εκλογές, ενώ για τις φοιτητικές εκλογές είπε πως αυτές θα γίνονται με ενιαίο ψηφοδέλτιο για την εκλογή των μελών ενός Εθνικού Συμβουλίου Φοιτητών.

Ανακοίνωσε επιπλέον, ότι η ΔΑΠ, η φοιτητική παράταξη της ΝΔ, θα αναγεννηθεί και δεν θα υπάρχουν πλέον αφίσες της παράταξης μέσα στα πανεπιστήμια.

«Ναι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ όπως πρόσθεσε, στόχος του είναι μέσα σε μία δεκαετία να δημιουργήσει τα καλύτερα πανεπιστήμια στις χώρες του Νότου.

«Παρότι είχε υποσχεθεί να παρουσιάσει συγκεκριμένο σχέδιο για το Λύκειο και τον τρόπο εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, δεν είπε λέξη και προτίμησε τον εύκολο δρόμο των αφορισμών και των αποσπασματικών εξαγγελιών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: USAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!