Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 11 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 16 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Usay]: Η γραμματέας του Φρουζή ή «Μάξιμος Σαράφης», κατέθεσε πάλι στην Τουλουπάκη!
[Usay]: Η γραμματέας του Φρουζή ή «Μάξιμος Σαράφης», κατέθεσε πάλι στην Τουλουπάκη!

[Usay]: Η γραμματέας του Φρουζή ή «Μάξιμος Σαράφης», κατέθεσε πάλι στην Τουλουπάκη!

Δεν εμφανίστηκε σήμερα στα δικαστήρια η γραμματέας του πρώην αντιπροέδρου της Novartis Κωνσταντίνου Φρουζή, ο οποίος θεωρείται πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση.

Η γραμματέας του πρώην ισχυρου άνδρα της Novartis είχε κληθεί να καταθέσει την ίδια ώρα στον εισαγγελέα Διαφθοράς και η άγνωστη δικηγόρος της πήρε αναβολή για τις 2 Νοεμβρίου του 2018.

Τη μήνυση εναντίον της Μ.Μ. είχε υποβάλει ο γιος του Φρουζή, Δημήτρης, για «απάτη με υπολογιστή κατ’ εξακολούθηση». Αλλά και από την πλευρά Φρουζή δεν εμφανίστηκε κανείς, αφού ο μηνυτής μέσω του δικηγόρου του δήλωσε ότι αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία, ενώ ο μάρτυρας Κωνσταντίνος Φρουζής, ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis δηλαδή, δεν μπορούσε να παραστεί αφού την ίδια ώρα ήταν ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Και το ερώτημα είναι πώς αποκαλύπτεται ότι η γραμματέας του Φρουζή είναι αυτή που έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στους εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς, αφού υποτίθεται ότι είναι προστατευόμενος μάρτυρας.

Μάλιστα, το όνομά της (Μαρία Μαραγγέλη) αλλά και η φωτογραφία της κυκλοφορούν στα ρεπορτάζ καναλιών και εφημερίδων.

Η δικηγόρος της κ. Μαραγγέλη, η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φέρεται να είναι μια εκ των τριών προστατευόμενων μαρτύρων που έχει κατονομαστεί ως «Μάξιμος Σαράφης», προσκόμισε και το σχετικό έγγραφο όπου βεβαιώνεται ότι η κατηγορούμενη κλήθηκε να καταθέσει σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα διαφθοράς.

Η υπόθεση αναβλήθηκε για το 2/11/2018.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: USAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!