Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Usay]: Γιώργος Κυρίτσης κατά Πάνου Καμμένου για τις αγωγές σε δημοσιογράφους
[Usay]: Γιώργος Κυρίτσης κατά Πάνου Καμμένου για τις αγωγές σε δημοσιογράφους

[Usay]: Γιώργος Κυρίτσης κατά Πάνου Καμμένου για τις αγωγές σε δημοσιογράφους

Σαφή θέση κατά της τακτικής του υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, σχετικά με τις αγωγές που ο κ. Καμμένος έχει καταθέσει κατά δημοσιογράφων, πήρε ο δημοσιογράφος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκπρόσωπος τύπου του συντονιστικού για το προσφυγικό, Γιώργος Κυρίτσης.

Συγκεκριμένα, σε άρθρο του στην εφημερίδα «Αυγή», ο κ. Κυρίτσης σημειώνει: «Τις τελευταίες μέρες την κοινή γνώμη απασχολούν δύο δίκες στις οποίες πρωταγωνιστεί ως μηνυτής ο Υπουργός Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος. Με την ιδιότητα του δημοσιογράφου κατ’ επάγγελμα που όμως έχει εμπλακεί ενεργά με την πολιτική, θέλω να διατυπώσω μερικές σκέψεις. Κάποιος που κατέχει ένα δημόσιο αξίωμα εκ του οποίου τεκμαίρεται μία αυξημένη εξουσία κι επιρροή, πρέπει ακριβώς για να μην κατηγορηθεί ότι κάνει κατάχρηση της δεσπόζουσας θέσης του να είναι πολύ πιο εγκρατής και αυτοπεριοριστικός όταν στέφεται πχ στη δικαιοσύνη έναντι τρίτων, οι οποίοι δεν έχουν το ίδιο τεκμήριο κύρους κι εξουσίας.

Από την άλλη, δεν μπορεί να είναι τόσο “υπεράνω”, ώστε να καταπίνει αδιαμαρτύρητα οτιδήποτε γράφεται στον τύπο γι’ αυτόν. Και αυτό διότι, όταν είσαι σε δημόσια θέση, είσαι εκτεθειμένος και δεν μπορείς να ανέχεσαι να λειτουργούν εναντίον σου αναπάντητες σοβαρές κατηγορίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: USAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!