Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Usay]: ΝΔ για προσφυγικό: Η Ελλάδα περιθώριο της Ευρώπης με υπογραφή Τσίπρα
[Usay]: ΝΔ για προσφυγικό: Η Ελλάδα περιθώριο της Ευρώπης με υπογραφή Τσίπρα

[Usay]: ΝΔ για προσφυγικό: Η Ελλάδα περιθώριο της Ευρώπης με υπογραφή Τσίπρα

Την εντονότατη ανησυχία τους εκφράζουν στη Ν.Δ μετά τις τελευταίες πληροφορίες, ότι ο πρωθυπουργός φέρεται να έχει δηλώσει σε συνέντευξή που παραχώρησε στον διεθνή τύπο, ότι είναι πρόθυμος να διευκολύνει την Αγγέλα Μέρκελ στα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο εσωτερικό της χώρας της , ενισχύοντας την θέση για επιστροφή μεταναστών στις χώρες εισόδου.

  • ΤΗΣ ΛΙΝΑΣ ΚΛΕΙΤΟΥ

Η Γερμανίδα Καγκελάριος που επιχειρεί να ενεργοποιήσει το Δουβλίνο 2, σύμφωνα με πληροφορίες, «έχει φάει πόρτα» από όλες τις χώρες του Νότου, εκτός από την Ελλάδα και τον κ. Τσίπρα που σύμφωνα με πληροφορίες, επιχειρεί να προσφέρει τις καλές του υπηρεσίες, αποδεχόμενος, την ανατροπή ακόμα και των προηγούμενων αποφάσεων των ευρωπαϊκών οργάνων

Κατ ουσίαν αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα δεν θα είναι μόνο χώρα εισόδου, αλλά θα επιστρέφουν σε αυτή και εκείνοι που έχουν μεταβεί στις άλλες ευρωπαικές χώρες.

Όπως επισημαίνουν, αυτό θα καταστήσει την Ελλάδα, όχι απλά αποθήκη ανθρώπινων ψυχών, αλλά το περιθώριο της Ευρώπης σε μια κρισιμότατη χρονικά συγκυρία για τον τόπο. Ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος από χθες, πραγματοποιεί στο Βερολίνο σειρά υψηλότατων επαφών με παράγοντες της Γερμανικής πολιτικής σκηνής, με ατζέντα κυρίως οικονομική, σε κάθε ευκαιρία ζητά την άμεση εφαρμογή της απόφασης για την ενίσχυση της φύλαξης στα εξωτερικά σύνορα της Ένωσης, με 10 χιλιάδες συνοριοφύλακες και την αναγκαιότητα επίσπευσης των διαδικασιών χορήγησης ασύλου που θα ισχύουν για όλη την Ε.Ε..

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: USAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!