Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Usay]: Φως στα αίτια: Τι προκάλεσε την έκρηξη και την τραγωδία στην πλατεία Βικτωρίας
[Usay]: Φως στα αίτια: Τι προκάλεσε την έκρηξη και την τραγωδία στην πλατεία Βικτωρίας

[Usay]: Φως στα αίτια: Τι προκάλεσε την έκρηξη και την τραγωδία στην πλατεία Βικτωρίας

Αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η έκρηξη στα Everest στην πλατεία Βικτωρίας, από την οποία έχασε τη ζωή της η λογίστρια της εταιρείας και τραυματίστηκαν πέντε άνθρωποι, ο ένας σοβαρά.

Ασφαλή συμπεράσματα για το τι προκάλεσε την έκρηξη, θα εξαχθούν μετά την ολοκλήρωση της έρευνας των εμπειρογνωμόνων, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Ωστόσο, οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της προανάκρισης, έχουν καταλήξει κατ’ αρχήν στο συμπέρασμα ότι το ατύχημα συνέβη κατά την διάρκεια των εργασιών που εκτελούσε ο ψυκτικός στο υπόγειο του καταστήματος, όπου βρισκόταν το γραφείο της άτυχης Βασιλικής Παραστατίδου.

Η άτυχη 42χρονη, μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών, η οποία πήγαινε μία φορά το μήνα στο κατάστημα προκειμένου να κάνει κάποιο έλεγχο στα βιβλία, δεν πρόλαβε να βγει έξω. Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί αν ο θάνατός της οφείλεται σε τραυματισμό από θραύσματα ή από αναθυμιάσεις από τους πυκνούς καπνούς που κάλυψαν το ταχυφαγείο.

Τραγική σύμπτωση αποτελεί το ότι ένα από τα δύο κοριτσάκια της είχε γενέθλια την ημέρα της τραγωδίας, ενώ μετά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στο κατάστημα θα επέστρεφε στο σπίτι της για να ετοιμάσει το πάρτι της κόρης της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: USAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!