Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Usay]: Έξω από τη Βουλή οι εργαζόμενοι στα κανάλια που κλείνουν (ΦΩΤΟ)
[Usay]: Έξω από τη Βουλή οι εργαζόμενοι στα κανάλια που κλείνουν (ΦΩΤΟ)

[Usay]: Έξω από τη Βουλή οι εργαζόμενοι στα κανάλια που κλείνουν (ΦΩΤΟ)

Μια ακόμη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί των τηλεοπτικών σταθμών που σε λίγες ημέρες θα βάλουν λουκέτο, σε εφαρμογή του νόμου Παππά.

Οι εργαζόμενοι στους τηλεοπτικούς σταθμούς, που πραγματοποιούν 4ωρη στάση εργασίας (12:00 – 16:00), έχουν αναρτήσει μπροστά από την είσοδο της Βουλής ένα πανό στο οποίο αναγράφεται: “Το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις”.

Στη στάση εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι της ΕΤΙΤΑ, της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ. Στη συγκέντρωση συμμετέχουν εργαζόμενοι στους τηλεοπτικούς σταθμούς ALPHA, ANTENNA, AΡTTV, EPSILON, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, STAR, MEGA, ΣΚΑΙ, ΕΡΤΙ και Κανάλι της Βουλής. Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης πριν από λίγο δέχηκε αντιπροσωπεία των εργαζομένων.

Στα κάγκελα έξω από τη Βουλή έχουν κολλήσει αφίσες που γράφουν: “Κάτω τα ξερά σας από τις οικογένειες μας”, “Κάτω η χούντα” και “Εσείς μιλάτε για κέρδη και ζημιές, εμείς μιλάμε για ανθρώπινες ζωές”, ενώ φωνάζουν συνθήματα κατά του “μαύρου”στα κανάλια. Η συγκέντρωση πραγματοποιείται μόλις λίγες ώρες μετά από την απόφαση του ΣτΕ να κάνει δεκτές επί της αρχής τις προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών για τις άδειες και να συζητήσει σε άλλη συνεδρίαση την συνταγματικότητα του νόμου Παππά, απόφαση που για τους συνδικαλιστές θεωρείται ως μια “πρώτη νίκη”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: USAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!