Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
24 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 11 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Usay]: O εφοριακός με τα σταυρόλεξα μετατίθεται στην Ακαδημία Εφοριακών
[Usay]: O εφοριακός με τα σταυρόλεξα μετατίθεται στην Ακαδημία Εφοριακών

[Usay]: O εφοριακός με τα σταυρόλεξα μετατίθεται στην Ακαδημία Εφοριακών

Ο εφοριακός στην Κρήτη που έλυνε μανιωδώς σταυρόλεξα (φωτό), ενώ μπροστά από τον γκισέ περίμενε ουρά είκοσι ατόμων, ετοιμάζεται για απόσπαση στην… Ακαδημία Εφοριακών!

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη δημοσίευση της επίμαχης φωτογραφίας στη «Νέα Κρήτη», με τον «μερακλή» υπάλληλο της ΔΟΥ Ηρακλείου να περνάει την ώρα του με ένα σταυρόλεξο δίχως να νοιάζεται για τον κόσμο που περίμενε να εξυπηρετηθεί, υπάρχει νέα απίστευτη εξέλιξη στην υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το Υπηρεσιακό Συμβούλιο με απόφαση της περασμένης Τετάρτης έκανε ομόφωνα δεκτό το αίτημα του υπαλλήλου, το οποίο είχε κάνει πριν από καιρό, και τον αποσπά στην υπό σύσταση Ακαδημία Εφοριακών, όπου μάλλον θα διδάξει «πώς να λύνετε σκανδιναβικά»!

Πάντως, μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας με το σταυρόλεξο, υπήρξε παρέμβαση του γ.γ. της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργου Πιτσιλή, ο οποίος, σύμφωνα με τη «Νέα Κρήτη», εξερράγη όταν έμαθε για την απόσπασή του στη Φορολογική – Τελωνειακή Ακαδημία.

Ο ίδιος φέρεται ότι είπε μόλις το πληροφορήθηκε: «Θα τον αποσπάσουν για να διδάσκει τη σωστή λύση σταυρόλεξου; Τέτοια χατίρια δεν πρέπει να γίνονται».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: USAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!