Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 3 kmh
Home | ΠΑΡΑΞΕΝΑ | [Usay]: Δεν θα πιστεύετε ποιοι ψάχνουν μέλη μέσα από το Facebook! (ΦΩΤΟ)
[Usay]: Δεν θα πιστεύετε ποιοι ψάχνουν μέλη μέσα από το Facebook! (ΦΩΤΟ)

[Usay]: Δεν θα πιστεύετε ποιοι ψάχνουν μέλη μέσα από το Facebook! (ΦΩΤΟ)

Μία από τις πλέον ερμητικές, κλειστές και αμφιλεγόμενες «σέχτες» του κόσμου, η Μασονία, στην οποία μπορούσε κάποιος να ενταχθεί μόνο αν ήταν εκλεκτό μέλος της κοινωνίας, είχε προταθεί από άλλα μέλη και αφού πέρναγε από ένα «σκοτεινό» τελετουργικό μύησης, προσπαθεί πλέον να προσεγγίσει νέα μέλη μέσω των social media.

Οι χρήστες του facebook και του twitter το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να συμπληρώσουν την αίτηση τπυς «με θάρρος και μην βιαστείς να λάβεις απάντηση», όπως συστήνουν οι μασόνοι μέσω facebook και εξηγούν ότι «η Τεκτονική ζωή είναι περίπλοκη και δεν αποσκοπούμε στο να σε υποτιμήσουμε»!

Αν και στο κείμενο τους δεν εξηγούν το γιατί, το υποψήφιο προς ένταξη μέλος, όπως αναφέρουν, πρέπει να είναι τουλάχιστον 20 ετών. Επίσης, πρέπει να μην έχει εκκρεμότητες με το Νόμο και να έχει μια σταθερή εργασία ή κάτι που να μοιάζει με μια απασχόληση, «πέρα από το να τρως έτοιμα λεφτά, έστω και αν είσαι ο Ωνάσης, το οποίο δεν είναι και πολύ καλό», διευκρινίζουν.
Σημαντικό ρόλο παίζει και το γεγονός να είναι εντάξει το μέλος με τις οικονομικές του υποχρεώσεις. Όπως πληρώνει κάθε μήνα το γυμναστήριο του, έτσι να πληρώνει και την συνδρομή του στη Στοά.
Επιπλέον, να μην επιδιώξει να γίνει μασόνος «για “μέσον” ή/και “άκρες”, καθώς στη Στοά δεν θα βρεις τίποτα από αυτά».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: USAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!