Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
30 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Usay]: “Δεν είναι Αριστερά αυτό, δεν σέβονται τους κανόνες της Δημοκρατίας”: Τα βέλη του Πανούση στον ΣΥΡΙΖΑ
[Usay]: “Δεν είναι Αριστερά αυτό, δεν σέβονται τους κανόνες της Δημοκρατίας”: Τα βέλη του Πανούση στον ΣΥΡΙΖΑ

[Usay]: “Δεν είναι Αριστερά αυτό, δεν σέβονται τους κανόνες της Δημοκρατίας”: Τα βέλη του Πανούση στον ΣΥΡΙΖΑ

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99.5 και τον Ιάσωνα Πιπίνη, ο Γ. Πανούσης είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν είναι Αριστερά» και πως ορισμένοι στην κυβέρνηση δεν σέβονται τους κανόνες της Δημοκρατίας γιατί «βλέπουν αλλιώς τη Δημοκρατία». Παράλληλα, ο πρώην υπουργός διερωτήθηκε ποιο είναι αυτό το «περιβόητο ηθικό πλεονέκτημα και τι περιλαμβάνει, αν κυβερνάνε δηλαδή με σκάνδαλα, αν χτυπάνε μια μερίδα της αστικής τάξης, του κατεστημένου, για να φτιάξουν μια δική τους μερίδα η οποία είναι πολύ χειρότερη. Ιδίως στα media το βλέπουμε αυτό».

Σύμφωνα με τον Γ. Πανούση, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «έχουν στοχοποιήσει διάφορους ανθρώπους και χώρους που μπορεί να έχουν διαπράξει δεκάδες αμαρτήματα. Και προβάλλουν ανθρώπους που έχουν διαπράξει τα δεκαπλάσια αμαρτήματα και είναι και πιο σκοτεινοί τελικά. Άρα αυτό δεν το λες Αριστερά. Μπορείς να το πεις όπως θες, άλλα όχι Αριστερά».

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, αναφέρθηκε στην εμπειρία του όταν συμμετείχε ο ίδιος στην κυβέρνηση, στα νέα μέτρα αλλά και σε έναν πιθανό ρόλο που θα μπορούσε να έχει ο ίδιος μετά από τις διεργασίες στην Κεντροαριστερά.

«Η Αριστερά δεν λειτουργεί εκτός Συντάγματος»

Μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι Αριστερά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: USAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!