Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Usay]: Με τα χέρια κουβαλάνε νερό στην Καρδίτσα για να ποτίσουν τα ζωντανά (video)
[Usay]: Με τα χέρια κουβαλάνε νερό στην Καρδίτσα για να ποτίσουν τα ζωντανά (video)

[Usay]: Με τα χέρια κουβαλάνε νερό στην Καρδίτσα για να ποτίσουν τα ζωντανά (video)

Η παρατεταμένη χιονόπτωση και το πολικό ψύχος που επικρατεί σε πολλές περιοχές της χώρας δυσκολεύει – συχνά αφάνταστα – την ζωή ανθρώπων και ζώων. Τα ζώα – θύματα, εξαιτίας του παγετού, είναι συχνά αφανή και οι συνάνθρωποι μας που φροντίζουν και αδέσποτα απαιτείται να καταβάλουν πολύ περισσότερο κόπο για να τα προσεγγίσουν, να τα ταΐσουν, να τα ποτίσουν και να τα κρατήσουν ζεστά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα μέλη του Φιλοζωικού και Πολιτιστικού Σωματείου Καρδίτσας «Διασώζω» που προχθες για να προσεγγίσουν τον χώρο φιλοξενίας των σκυλιών τα οποία έχουν υπό την αιγίδα τους χρειάστηκε να κουβαλήσουν στα χέρια τα μπιτόνια με το ζεστό νερό.

Τρεις γυναίκες, η Ερμιόνη Γιαννακού, η Κατερίνα Γκανάτσιου και η Χαρούλα Πανταζή όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό βίντεο περπάτησαν για περίπου τρία χιλιόμετρα κρατώντας στα χέρια τους η κάθε μια από τρία πεντόλιτρα με νερό για να πιούν τα 60 σκυλιά, τα οποία φιλοξενούν, περπατώντας μέσα στο χιόνι που έφτανε τα 45 εκατοστά σε ύψος.

Όπως εξήγησε η κα Γιαννακού στο www.zoosos.gr αυτό το κάνουμε κάθε μέρα καθώς τα αυτοκίνητα μας δεν μπορούν να πλησιάσουν στο σημείο όπου βρίσκεται ο χώρος φιλοξενίας των ζώων, τα οποία έχουν αναλάβει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: USAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!