Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Usay]: Άρθρο “φωτιά” για την κυβέρνηση: Εκμεταλλεύεται ΜΜΕ, τράπεζες, δικαιοσύνη
[Usay]: Άρθρο “φωτιά” για την κυβέρνηση: Εκμεταλλεύεται ΜΜΕ, τράπεζες, δικαιοσύνη

[Usay]: Άρθρο “φωτιά” για την κυβέρνηση: Εκμεταλλεύεται ΜΜΕ, τράπεζες, δικαιοσύνη

​Καταπέλτης είναι σημερινό άρθρο της γερμανικής εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung, το οποίο ασχολείται με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των ΜΜΕ, της Δικαιοσύνης και των τραπεζών στην Ελλάδα.

«Το σύστημα Τσίπρα εκμεταλλεύεται τα ΜΜΕ, τις τράπεζες και τη δικαιοσύνη» είναι ο τίτλος του άρθρου, ενώ ο υπότιτλος αναφέρει: «Πώς η δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες έγινε άθυρμα στα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης».

Σε αυτό, ο ανταποκριτής της FAZ στην Ιταλία, Τομπάιας Πίλερ παρουσιάζει αναλυτικά το χρονικό του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και καταγράφει τις πιέσεις που ασκήθηκαν στον Γιάννη Στουρνάρα.

Επίσης αναφέρεται στην αποχώρηση του Χρήστου Καλογρίτσα από το διαγωνισμό, στην έλευση του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και στις πιέσεις που δέχονται οι δικαστές του ΣτΕ.

Επίσης ο Γερμανός δημοσιογράφος αναφέρεται και στις προσφυγές που έχουν γίνει στο ΣτΕ εναντίον του νόμου Παππά.

«Ο Τσίπρας ωστόσο είχε προνοήσει, προωθώντας σε ανώτατες θέσεις δικαστικούς φίλα προσκείμενους προς την κυβέρνηση. Σ’ αυτούς ανήκει και ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νικόλαος Σακελλαρίου, ο οποίος ανέλαβε τον Οκτώβριο του 2015. Ανέβαλε στην αρχή την επίμαχη συνεδρίαση, μετά την διεξήγαγε για να την διακόψει στη συνέχεια.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: USAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!