Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Usay]: Από αύριο αρχίσουν να καταβάλλονται οι συντάξεις Δεκεμβρίου
[Usay]: Από αύριο αρχίσουν να καταβάλλονται οι συντάξεις Δεκεμβρίου

[Usay]: Από αύριο αρχίσουν να καταβάλλονται οι συντάξεις Δεκεμβρίου

Από αύριο αρχίζουν να πιστώνονται οι συντάξεις Δημοσίου, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, και ΟΓΑ.

Ειδικότερα, το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις Δεκεμβρίου 2016 στις 29 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Τρίτη. Οι συντάξεις καταβάλλονται την προτελευταία εργάσιμη μέρα του προηγούμενου μήνα. Την ίδια ημέρα, θα καταβληθούν και οι συντάξεις ΙΚΑ. Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Δεκεμβρίου 2016 στις 01 Δεκεμβρίου 2016, δηλαδή την πρώτη εργάσιμη ημέρα του μήνα.

Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλει τις συντάξεις συντάξεις Δελκεμβρίου 2016 στις 1 Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη, αφού ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) καταβάλλει τις συντάξεις την πρώτη εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα. Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Δεκεμβρίου 2016 την 1 Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη.

Οι συντάξεις του ΟΓΑ καταβάλλονται στους συνταξιούχους του, την πρώτη εργάσιμη ημέρα , κάθε μήνα. με πίστωση στους Τραπεζικούς λογαριασμούς ή λογαριασμούς ΕΛ.ΤΑ , που επέλεξαν για την πληρωμή των συντάξεών τους ( νέο σύστημα πληρωμής του ΟΓΑ). Σε περίπτωση αργίας, οι συντάξεις καταβάλλονται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. Εάν ο συνταξιούχος επιθυμεί να αλλάξει Τράπεζα ή λογαριασμό, για τη μεταβολή αυτή μπορεί να απευθυνθεί στην Τράπεζα επιλογής του ή στα ΕΛ.ΤΑ, προσκομίζοντας οπωσδήποτε α) Α.Δ.Τ. , β) Α.Φ.Μ., γ) Α.Μ.Κ.Α και δ) οποιοδήποτε έγγραφο του ΟΓΑ, στο οποίο αναγράφεται ο προσωπικός του Αριθμός Μητρώου ΔΙΑΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν πρέπει να κλείσει τον παλαιό λογαριασμό, αν δεν βεβαιωθεί ότι η σύνταξη κατατίθεται στο νέο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: USAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!