Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Usay]: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Αλέξανδρου Βέλλιου – Τι έδειξαν οι ιστολογικές εξετάσεις
[Usay]: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Αλέξανδρου Βέλλιου – Τι έδειξαν οι ιστολογικές εξετάσεις

[Usay]: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Αλέξανδρου Βέλλιου – Τι έδειξαν οι ιστολογικές εξετάσεις

Δύο δραστικές ουσίες που χρησιμοποιούνται όμως και ως φαρμακευτικό σκεύασμα, είναι αυτές που συγκεντρώνουν τις πιο πολλές πιθανότητες να προκάλεσαν τον θάνατο του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλλιου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Freddo, ανιχνεύτηκαν οι ουσίες βρωμαζεπάμη και φεντανύλη. Η πρώτη χορηγείται αλλά σε μικρή δόση ως ηρεμιστικό αφού ελαττώνει εκλεκτικά την ένταση και το άγχος σε χαμηλές δόσεις. Σε υψηλές όμως δόσεις παρουσιάζει κατασταλτικές και μυοχαλαρωτικές ιδιότητες μέχρι να επέλθει το μοιραίο.

Στον οργανισμό του δημοσιογράφου όμως ανιχνεύτηκε και η ουσία φεντανύλη, που χρησιμοποιείται ως αναλγητικό κατά τη διάρκεια της αναισθησίας. Στη φαρμακολογία η ουσία αυτή χρησιμοποιείται πολύ συχνά για να καταπραΰνει τους πόνους των καρκινοπαθών.

Όπως αποκάλυψε ο εκλιπών, ήθελε πρώτα να γιορτάσει τη γιορτή του στις 30 Αυγούστου και μετά να ξεκινήσει τη διαδικασία της ευθανασίας.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής (16/09/2016) έγινε εκταφή της σορού του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλιου, έπειτα από συναπόφαση του προϊσταμένου της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίου και αξιωματικών της Ασφάλειας που ερευνούν τις συνθήκες του θανάτου του. Όλα έγιναν παρουσία της οικογένειας του, εισαγγελέα, αστυνομικών και ιατροδικαστή.

Ο Αλέξανδρος Βέλιος είχε ανακοινώσει πολύ καιρό την απόφαση του να φύγει από τη ζωή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: USAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!