Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Usay]: Άδωνις για προανακριτική: Δε θα συμμετάσχω στη γελοιότητα του Τσίπρα
[Usay]: Άδωνις για προανακριτική: Δε θα συμμετάσχω στη γελοιότητα του Τσίπρα

[Usay]: Άδωνις για προανακριτική: Δε θα συμμετάσχω στη γελοιότητα του Τσίπρα

Με μία επιστολή προς τον πρέοδρο της επιτροπής για την διενέργεια Προκαταρκτικής εξέτασης, σχετικά με την υπόθεση Novartis, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης γνωστοποιεί την πρόθεση του να μην ποαραστεί σε αυτή κάνοντας λόγος για γελοιότητα στην οποία τους παρέσυρε ο Τσίπρας.

“Λυπούμαι που θα σας το πω, αλλά δέκα χρόνια στο Κοινοβούλιο δεν έχω συναντήσει πιο παράλογο και καταφανώς αντισυνταγματικό αίτημα. Η Επιτροπή σας, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, έχει εισαγγελικές αρμοδιότητες και αυτό που μου ζητάτε είναι σα να με καλούσε ένας εισαγγελέας για να με ρωτήσει την γνώμη μου, εάν έχει αρμοδιότητα να με καλέσει ή όχι”, αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του.

Χαρακτηρίζει γελοιότητα την επιτροπή λέγοντας συγκεκριμένα: “Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε τα καθήκοντά σας και να με ελέγξετε για την υπόθεση NOVARTlS, έτσι ώστε να αποκαλύψω την σκευωρία και τους σκευωρούς, πολύ ευχαρίστως να καταθέσω στην Επιτροπή σας μετά φυσικά την εξέταση των μαρτύρων που με κατηγορούν, αλλά στην γελοιότητα που σας παρέσυρε ο κύριος Τσίπρας, εγώ δεν πρόκειται να συμμετάσχω. Αρνούμαι, λοιπόν, να παραστώ στην Επιτροπή σας προς έκφραση γνώμης ως προς την αρμοδιότητά σας.”

Δείτε ολόκληρη την επιστολή του κ. Γεωργιάδη:

Προς:
Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σύμφωνα με την απόφαση της ολομέλειας της Βουλής που λήφθηκε κατά την συνεδρίαση της 21ης Φεβρουαρίου του 2018 σχετικά με την υπόθεση NOVARTIS .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: USAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!