Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Tvxs]: Σόου Θέμου στη Επιτροπή για τα θαλασσοδάνεια [Βίντεο]
[Tvxs]: Σόου Θέμου στη Επιτροπή για τα θαλασσοδάνεια [Βίντεο]

[Tvxs]: Σόου Θέμου στη Επιτροπή για τα θαλασσοδάνεια [Βίντεο]

«Δεν είδα, δεν ξέρω, δεν έχω συναντήσει ποτέ τραπεζίτες». Αυτό ισχυρίστηκε ο Θέμος Αναστασιάδης για τα οικονομικά και τις δανειοδοτήσεις της εφημερίδας του «Πρώτο Θέμα» στην Επιτροπή για τα θαλασσοδάνεια στα κόμματα και τα ΜΜΕ.

Αντιμετωπίζοντας την εξεταστική επιτροπή ως σόου, όπως αυτό που παρουσιάζει εδώ και χρόνια στην τηλεόραση, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πόσες κάμερες βρίσκονται στο χώρο και που πρέπει να κοιτάζει. Μη χαλάσει και το πλάνο…

Δείτε εδώ ζωντανά τη κατάθεση του Θέμου Αναστασιάδη στην Επιτροπή της Βουλής για τα θαλασσοδάνεια

«Δεν ξέρω γιατί με καλέσατε…», υποστήριξε ο εκδότης του Πρώτου Θέματος, προσθέτοντας πως είναι δημοσιογράφος και δεν ασχολείται με την οικονομική διαχείριση της εφημερίδας. «Δεν έχω ιδέα από δανειοδοτήσεις. Δεν ασχολούμαι προσωπικά με τον τομέα των οικονομικών χρηματοδοτήσεων. Ποτέ δεν διαπραγματεύτηκα οικονομικά με τραπεζίτες», είπε, ωστόσο δήλωσε ότι «όλα τα δάνεια του Πρώτου Θέματος είναι εξασφαλισμένα, απολύτως νόμιμα, διαφανή και πλήρως εξυπηρετούμενα».

Σημειώνεται πως το Πρώτο Θέμα, βάσει των στοιχείων από τις ίδιες τις τράπεζες, έχει λάβει δάνεια ύψους 44 εκ. ευρώ και ειδικότερα η Τράπεζα Πειραιώς έχει χορηγήσει 36,3 εκ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TVXS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!