Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Tvxs]: ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και Ποτάμι ζητούν να ερευνηθούν οι καταγγελίες του ΚΚΕ για τους κοριούς
[Tvxs]: ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και Ποτάμι ζητούν να ερευνηθούν οι καταγγελίες του ΚΚΕ για τους κοριούς

[Tvxs]: ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και Ποτάμι ζητούν να ερευνηθούν οι καταγγελίες του ΚΚΕ για τους κοριούς

Διερεύνηση των σοβαρών καταγγελιών του ΚΚΕ για συνακροάσεις τηλεφωνικών κέντρων των κομμάτων ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και Ποτάμι ζήτησε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΝΔ.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης επικοινώνησε σήμερα με τον γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Ρήγα για να τον ενημερώσει σχετικά με τις καταγγελίες του ΚΚΕ για τις συνακροάσεις.
Στη συνέχεια ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ κ. Ζαμπίρα, καθώς και με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα, ώστε να διερευνηθούν οι σοβαρές αυτές καταγγελίες και να μην υπάρχει καμία υπόνοια ως προς την προστασία του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών.

Από την πλευρά της, η ΝΔ χαρακτηρίζει πολύ σοβαρή την καταγγελία του ΚΚΕ και ζητά πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης για τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων και επικοινωνιών.

«Είναι απόλυτη ανάγκη να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης. Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να δώσει άμεσες και πειστικές απαντήσεις, σε κάθε περίπτωση» σημειώνει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TVXS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!