Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Tvxs]: Πόλεμος «Αυγής» – «Πρώτου Θέματος» για τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ
[Tvxs]: Πόλεμος «Αυγής» – «Πρώτου Θέματος» για τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ

[Tvxs]: Πόλεμος «Αυγής» – «Πρώτου Θέματος» για τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ

Σε ανοιχτό πόλεμο βρίσκονται «Αυγή» και «Πρώτο Θέμα» με αφορμή τα κίτρινα δημοσιεύματα για αντιπρόεδρο του ΣτΕ και τις καταγγελίες για εμπλοκή του σε «ροζ σκάνδαλο». Το ζήτημα πήρε μεγάλες διαστάσεις καθώς «έσκασε» εν μέσω των κρίσιμων συνεδριάσεων του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες.

Δυο διαφορετικές έρευνες βρίσκονται μάλιστα σε εξέλιξη. Στην πρώτη ελέγχεται ο δικαστής για τυχόν παράνομες πράξεις ενώ η δεύτερη αφορά τον εντοπισμό των υπευθύνων της υποκλοπής της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του αντιπροέδρου του ΣτΕ.

Το «Πρώτο Θέμα», σήμερα, με δημοσίευμά του κατηγορεί την «Αυγή» για το ρόλο της στην υπόθεση επειδή ανέφερε το όνομα του δικαστή στο χθεσινό πρωτοσέλιδό της και κάνει λόγο για «διαπόμπευση δικαστή για προσωπική του υπόθεση».

Το όνομα του δικαστή είχαν «φωτογραφήσει» ήδη πολλά δημοσιεύματα ενώ αναφέρθηκε και στον αέρα του ραδιοφώνου των «Παραπολιτικών» από τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο.

Το «Πρώτο Θέμα» πάντως το χρεώνει στην Αυγή, τονίζοντας ότι η εν λόγω κίνηση της εφημερίδας ξεσήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων, ακόμα και εντός του ΣΥΡΙΖΑ και φιλοξενώντας δηλώσεις στελεχών που πήραν αποστάσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TVXS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!