Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Tvxs]: Πιθανόν από διαρροή φρέον η φονική έκρηξη στα Everest
[Tvxs]: Πιθανόν από διαρροή φρέον η φονική έκρηξη στα Everest

[Tvxs]: Πιθανόν από διαρροή φρέον η φονική έκρηξη στα Everest

Σε διαρροή φρέον ψυγείου φαίνεται ότι οφείλεται η φονική έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί σε κατάστημα των Everest στην πλατεία Βικτωρίας, η οποία προκάλεσε το θάνατο μιας υπαλλήλου και των τραυματισμό άλλων πέντε ατόμων.

Τα στοιχεία αυτά προέρχονται από τις πρώτες έρευνες των πραγματογνωμόνων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της προανάκρισης, έχουν καταλήξει κατ’ αρχήν στο συμπέρασμα ότι το ατύχημα συνέβη κατά την διάρκεια των εργασιών που εκτελούσε ο ψυκτικός στο υπόγειο του καταστήματος, όπου βρίσκονται τα ψυγεία.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, η φονική έκρηξη προκλήθηκε καθώς το συνεργείο που έκανε εργασίες στο υπόγειο, δεν είχε αδειάσει το κύκλωμα των σωλήνων που οδηγούσε στους ψυκτικούς θαλάμους.

Αποτέλεσμα της παράλειψης αυτής, ήταν να προκληθεί έκρηξη όταν προσπάθησαν με το φλόγιστρο να κολλήσουν ένα χαλκοσωλήνα. Σημειώνεται επίσης ότι στο κατάστημα δεν είχε ούτε φυσικό αέριο, ούτε προπάνιο.

Ασφαλή συμπεράσματα για το τι προκάλεσε την έκρηξη, πάντως, θα εξαχθούν μετά την ολοκλήρωση της έρευνας των εμπειρογνωμόνων, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το χρονικό της φονικής έκρηξης

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 09.20 το πρωί. Ακολούθησε πανικός έως ότου διερευνηθεί με ασφάλεια πόσα άτομα βρίσκονταν στο υπόγειο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TVXS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!