Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Tvxs]: Παππάς: Στόχος η συναίνεση – Είμαστε ανοιχτοί σε αλλαγές στην τροπολογία [BINTEO]
[Tvxs]: Παππάς: Στόχος η συναίνεση – Είμαστε ανοιχτοί σε αλλαγές στην τροπολογία [BINTEO]

[Tvxs]: Παππάς: Στόχος η συναίνεση – Είμαστε ανοιχτοί σε αλλαγές στην τροπολογία [BINTEO]

Η υποχρέωση όλων των πολιτικών δυνάμεων, για τη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης απορρέει από το Σύνταγμα και είναι διαρκής, τόνισε μιλώντας στον Σκάι, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ενώ σημείωσε ότι η συγκρότησή του είναι απαραίτητη και για την αδειοδότηση των περιφερειακών καναλιών.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετική με το αν η τροπολογία που αναμένεται να κατατεθεί θα έχει το ίδιο περιεχόμενο με εκείνη που απεσύρθη ο υπουργός Επικρατείας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για αλλαγές και ευρύτερες συναινέσεις.

«Θα αναμένουμε ιδέες και προτάσεις έως και το τελευταίο δευτερόλεπτο», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ ζήτησε από τη Νέα Δημοκρατία να σταματήσει να δίνει μάχες οπισθοφυλακών.

Συνεχίζοντας χαρακτήρισε το νέο νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες, «μεγάλη τομή που αντιστρέφει το βέλος της προτεραιότητας από τα ιδιωτικά συμφέροντα στο δημόσιο συμφέρον, ενώ αναφερόμενος στο ενδεχόμενο της ακύρωσης του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες ο κ. Παππάς, τόνισε ότι η ακύρωση του νόμου θα οδηγήσει στην προτεραία κατάσταση ο διαγωνισμός δεν θα έχει νομική βάση, οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα μπορούν δικαίως να διεκδικήσουν δικαστικά τα χρήματά τους ενώ αναγνώρισε ότι η εξέλιξη αυτή θα είναι μεγάλο πρόβλημα για τους νεοεισερχόμενους».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TVXS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!