Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
33 °C 9 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
33 °C 9 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Tvxs]: Νέες κυρώσεις προετοιμάζει ο Τραμπ κατά αξιωματούχων από το περιβάλλον Μαδούρο
[Tvxs]: Νέες κυρώσεις προετοιμάζει ο Τραμπ κατά αξιωματούχων από το περιβάλλον Μαδούρο

[Tvxs]: Νέες κυρώσεις προετοιμάζει ο Τραμπ κατά αξιωματούχων από το περιβάλλον Μαδούρο

Η κυβέρνηση Τραμπ προετοιμάζει νέες κυρώσεις που θα εφαρμοστούν κατά μιας άλλης ομάδας αξιωματούχων από την Βενεζουέλα που διασυνδέονται με τον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο, αντιδρώντας στην συγκρότηση της Συντακτικής Συνέλευσης, παρά την κριτική που ασκείται διεθνώς, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις Αμερικανών αξιωματούχων.

Τα νέα μέτρα περιλαμβάνουν το “πάγωμα” των περιουσιακών τους στοιχείων σε αμερικανικό έδαφος, την απαγόρευση να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ, αλλά και την απαγόρευση συνεργασίας τους με αμερικανικές εταιρίες. Οι κυρώσεις αυτές αναμένεται να τεθούν σε ισχύ ακόμη και μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με δηλώσεις Αμερικανού αξιωματούχου στο Reuters.

Δεν έχουν ληφθεί ακόμη οι τελικές αποφάσεις για την κατάρτιση της λίστας με τα νέα πρόσωπα, ενώ θεωρείται πιθανό ότι θα συμπεριλάβει μεγάλο αριθμό ονομάτων, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ο χρόνος που θα γίνει η σχετική ανακοίνωση.

Η Ουάσινγκτον προχώρησε στην εφαρμογή κυρώσεων κατά του Μαδούρο προσωπικά την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ είχαν εξαγγελθεί κυρώσεις κατά 13 πολιτών της Βενεζουέλας στις 26 Ιουλίου.

Ο επόμενος κύκλος των κυρώσεων αναμένεται ότι θα περιλαμβάνει κυρώσεις για τον πετρελαϊκό τομέα της Βενεζουέλας, καθώς η αμερικανική κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδια περιορισμών, ενώ δεν θέλει να κλιμακώσει κατά την παρούσα περίοδο, αξιοποιώντας όλο το πλαίσιο μέτρων που διαθέτει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TVXS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!